GeriAlışveriş Nestle'den Bayram Lezzetleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Nestle'den Bayram Lezzetleri

Nestle'den Bayram Lezzetleri

Nestle, bayram sohbetlerini tatlandırmaya devam ediyor.

Nestle bayramda tüketicilerine lezzetli seçenekler sunuyor. Geleneksel lezzetini ilk kez raflarda yerini alacak olan madlen çikolatalarıyla birleştirirken, bayram sohbetlerini tatlandırmaya devam ediyor.

Nestle Madlen Çikolata: Nestle’nin yumuşacık bol sütlü çikolatası ile enfes bitter çikolatasının lezzeti bayram geleneğimiz olan Madlen çikolatada ilk kez buluşuyor. İki farklı gramaj ve tasarımı ile sevdiklerinizle bayramın mutlu anlarını paylaşmanız için üretilen yeni “Nestle Madlen Çikolata” ile bu bayram daha lezzetli geçecek.

Nestle Hediyelik Çikolata: “Nestle Hediyelik Çikolata” Nestle uzmanlığı ve şık kutusuyla bayramda ve özel günlerde sevdiklerinize verebileceğiniz nefis bir hediye. Kırmızı renkli bu özel kutuda ailedeki herkesi mutlu edecek birbirinden farklı lezzetler var.

Nestle Mini Keyifler: Şekerlikleri uygun fiyata renklendirecek olan “Nestle Mini Keyifler” hem eğlenceli hem de eğlencelik bir ürün. Renk renk ambalajları içerisinde tek lokmalık nefis Nestle çikolataları bu yıl da dökme olarak tüketicilerin beğenisine sunulacak. “Nestle Mini Keyifler”; sütlü, bitter, fıstıklı, fındıklı, bisküvili, sütlü gofretli, bitter gofretli ve beyaz gofretli olmak üzere her zevke her yaşa uygun 8 çeşit çikolatasıyla şekerlikleri dolduracak ve bayram sohbetlerine tat katmaya devam edecek.

Nestle Damak Hediyelik Çikolata: Bayramda aileler bir araya gelecek, dostlar buluşacak. Antep fıstıklı enfes lezzetiyle çikolata severlerin baş tacı olan Damak, bu bayramda da dostlarla yapılacak sıcak sohbetlerde ağızları tatlandırmaya devam edecek.

www.nestle.com.tr

False