GeriAlışveriş MOMIDEA hamile ve emziren anneler için fark yaratıyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

MOMIDEA hamile ve emziren anneler için fark yaratıyor

MOMIDEA hamile ve emziren anneler için fark yaratıyor

Bebeğiniz ve sizin için sadece en rahatı!

2009 yılında dünyada ilk kez hamilelik ve emzirme fonksiyonlarını tek kıyafette birleştirerek fark yaratan bir koleksiyona sahip MOMIDEA, anne, bebek ve 0-6 yaş çocukların ihtiyaçlarını analiz ederek tüm dünyada bu ihtiyacı karşılayan doğal, fonksiyonel ve faydalı ürünleri bir araya getirdiği mağazacılık konseptiyle hamilelerin ve emziren annelerin gönlünü fethetti. Hamilelik döneminden başlayarak, doğum, emzirme ve 0 – 6 yaşına kadar bir annenin ihtiyaç duyabileceği ürünler özenle seçilerek Momidea markası altında tüketiciye sunuluyor.

Bebeğiniz ve sizin için en iyisi

Perakende ve mağazacılıktaki 10 yılı aşkın iş tecrübesi ve nitelikli bir iş geliştirme ekibinin ürünü olan MOMIDEA mağazacılık konsepti mottosundaki "Bebeğiniz ve sizin için sadece en iyisi” sloganını hayata yansıtmak üzere geliştirilmiş ve tüm çalışmalarını bu eksende yürütüyor.

Momidea, ürünleri ile dokunduğu kitlenin anneler, bebekler ve çocuklar olduğunun bilinciyle, kullanım kolaylığını içeren tasarımlardan başlayarak, bünyesinde bulundurduğu dünya markalarının seçiminde ve sunumunda "anne titizliği" sorumluluğu taşıyor. Bu amaçla her bir ürün tüketiciye sunulmadan önce daha ar-ge aşamasında her bedenden, her seviyeden, her iklim ve hemen her cilt tipine uygun deneklerden oluşan gruplarla titizlikle denemeler yapılarak geniş bir analiz sürecinden geçiriliyor. Momidea, tüm dünyadaki anne, bebek ve çocuk için üretilen ve onlar için fayda odaklı her türlü gelişmeyi takip ederek müşterileriyle buluşturmada "öncü" kimliğiyle çalışmalarını sürdürüyor.

False