GeriAlışveriş Lüks parfüm dünyasına Xerjoff ile adım atın
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Lüks parfüm dünyasına Xerjoff ile adım atın

Lüks parfüm dünyasına Xerjoff ile adım atın

Bu sanatsal formlu lüks kokularla kendinizden geçeceksiniz!

İtalya Torino menşeli Xerjoff, yüzyıllardır kendini sanatsal formlu lüks kokulara adamış bir parfüm evidir. Xerjoff, sizi büyüleyici esans dünyasının en değerli alanlarını keşfetmeye doğru bir yolculuğa çıkarıyor. Özel ve doğal hammaddeler, en ince ayrıntısına kadar özenle hazırlanan, kuvars, murano ve diğer değerli materyallerden oyulan heykelsi şişelerle titiz bir biçimde birleştiriliyor.

En değerli Casamorati koleksiyonu

Xerjoff, 18. ve 19. yüzyıl arasında İtalya'da faaliyet gösteren muhteşem koku evinin tarihsel ve sanatsal mirasını korumak amacıyla yeniden oluşturduğu XJ VINTAGE CASAMORATI koleksiyonunu sunuyor.

1888’de Bologna’da kurulan “Fabbrica di Profumi C.Casamorati” özel kokular ve çeşitli sofistike banyo sabunları konusunda uzmanlaşmıştır.

Casamorati; büyük ulusal ve uluslararası fuarlarda sayısız ödül almıştır. 

Mavi renginin aldığı en lüks sanatsal form: Mefisto

Mefisto greyfurt, limon ve bergamotun ferah notaları ile başlayan, klasik İtalyan kolonyasına bir övgü niteliğindedir. Daha sonra lavanta dokunuşu ve gül ve Floransa irisinin klasik çiçeksi notalarıyla açılır. Baz ise sedir-sandal ağacı birleşimiyle oluşuyor ve misk ve amberin şehvetli notaları ile tamamlanıyor.

Mefisto’nun başlangıcı ve kalbi klasik bir İtalyan kompozisyonuyken, zengin tonlara sahip tabanı, yumuşak, tatlı ve oryantal bir bitiriş katıyor.

Brandroom ve Debenhams mağazalarında satışta!

False