GeriAlışveriş Janna Diamond’dan çocuk tasarımları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Janna Diamond’dan çocuk tasarımları

Janna Diamond’dan çocuk tasarımları

Minikler artık daha şık, daha zarif...

Janna Diamond, minik hanımlar ve minik beyler için hazırladığı koleksiyonla da adından sıkça söz ettirecek. Pırlantalar ve nazar boncuklarıyla bezenmiş erkek ve kız çocuk takıları, özeninin ve şıklığının son kanıtları. Özel günlerde çocuklarınız da sizinle birlikte göz kamaştıracak. Onları şimdiden şık ve zarif kılan Janna Diamond’un bu koleksiyonu miniklerin gönlünü fethedecek!

Sarı pırlantayı işleyiş biçimi, dantel serisinde yaptığı gibi gelenekseli moderne taşıması ve ulaşılabilir fiyatları ile ön plana çıkan Janna Diamond, okulların kapandığı, mezuniyet veya karne sevinci yaşayan küçük beylerin ve minik hanımların, özel günlerinin çoğaldığı şu günlerde, tüketicileri “‘Ne hediye alacağız?” sorunundan kurtarıyor. Janna, hem kız hem erkek çocuklar için hazırladığı ürünlerinde kullandığı pırlantalarla, çocuklara verdiği değeri gösteriyor. Bebek takılarında nazar boncuklu tasarımlara ağırlık veren Janna Diamond, en değerlilerini gözlerinden sakınan ailelerin aradığı isim olacak.

Janna Diamond; karne alacak, yeni yaşına basacak veya mezuniyet sevinci yaşayacak çocuklar için hazırladığı göz nuru takılarını vitrine çıkardı. Butik bir anlayışla tasarım yapan markanın çocuk serisinde kolye, bileklik ve yaka iğneleri göz dolduruyor.

Küçük hanımlar ve beyler için hediye seçimi konusunda zevkle yardımcı olmak üzere profesyonel Janna Diamond çalışanları Erenköy, Kadıköy, Tepe Nautilus AVM ve Cevahir AVM mağazalarında sizleri bekliyor.

www.janna.com.tr

False