GeriEtkinlikler Haydi, “Santralistanbul”da eğlenmeye!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haydi, “Santralistanbul”da eğlenmeye!

Haydi, “Santralistanbul”da eğlenmeye!

Siz ve çocuğunuz için eğlence vakti.

Çocuk, genç ve aileler Santralistanbul’da her zaman keşfedecekleri bir şeyler bulur! Merak ve heyecanınızı besleyen, birikim ve paylaşımlarınızı artıran Kış Atölyeleri için kültür, sanat, eğitim ve eğlence merkezi olan Santralistanbul’da 29 Ekim 2011–15 Ocak 2012 tarihleri arasında buluşuyoruz.

Santralistanbul’un içeriği ve mimarisine paralel olarak geliştirilen Santralistanbul’a özgün atölyelerde, çocuklar keşfediyor, yaratıyor ve yeni deneyimler kazanıyorlar. Gençler, heyecan duydukları veya hiç bilmedikleri bir konuda kendilerini geliştiriyor, ilham alıyor, birikim ediniyor ve sosyal becerilerini geliştiriyorlar. Ebeveynler ise isterlerse çocuklarıyla beraber atölyelere katılıyor veya sadece Santralistanbul’un sunduğu birbirinden farklı içeriklerin tadını çıkarıyor.

Çocuk atölyeleri

“Bilim”, “sanat”, “teknoloji” temaları altında 31 ayrı başlık ve 70’in üzerinde atölyeyle gerçekleşen programa, bu dönem yepyeni bir tema eklendi; “ekoloji”.

Bu kış, çocuklar elektrik santralleri kuruyor, kendi yaptıkları elektrik devrelerinden oluşan bilmeceleri çözüyor, gürültücü robotlar tasarlayıp üretiyor, ışık ve gölgeler ile bir yaratım süreci yaşıyor, kendi kameralarını üretiyor, yılbaşı çikolatalarını yapıyor ve Picasso’yu keşfediyorlar.

Genç atölyeleri

Gençler, ilham alacakları, heyecanlanacakları atölyelerde buluşuyor. “Dijital Fotoğraf”, “Bilgisayarla Müzik”, “Çizgi Roman” ve “Hikâye Fotoğrafçılığı” atölyelerden sadece birkaçı. 

Aile atölyeleri

Çocukları ile birlikte öğrenme, eğlenme, paylaşma ve üretme fırsatını yakalamak isteyen aileler, “bilim”, “sanat”, “teknoloji” ve “ekoloji” temaları altında yer alan “Aile atölyeleri”ne çocuklarıyla beraber katılma imkanını buluyorlar.

Yaratıcı, keyifli, yeni deneyim ve birikimler kazanmaya yönelik zamanını değerlendirmek isteyen çocuk, genç ve aileler, hafta sonlarında Santralistanbul’un benzersiz ortamında buluşuyorlar.

www.santralistanbul.org

False