GeriEtkinlikler Haydi çocuklar, tatilde kitap şenliğine!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haydi çocuklar, tatilde kitap şenliğine!

Haydi çocuklar, tatilde kitap şenliğine!

Çocuklar yarı yıl tatilde çok eğlenecek...

Alışveriş merkezlerinden biri olan Tepe Nautilus, gelenekselleşen Mini Kitap Şenliği’nin beşincisini düzenliyor. Yarıyıl tatilinde çocukların kaliteli ve eğlenceli bir vakit geçirmesini hedefleyen şenlik, 20 Ocak- 5 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek.

Harikalar Diyarı’nın kapısı 20 Ocak’ta Tepe Nautilus’ta açılıyor. Sayısız kitapla buluşup tiyatrodan sergiye, mim gösterisinden yaratıcı sanat atölyelerine kadar eğlenceli bir tatil geçirmek isteyen tüm çocukların adresi Tepe Nautilus olacak. Tepe Nautilus 5. Mini Kitap Şenliği’nde 17 gün boyunca 17 ayrı yayınevine ait çocuk kitapları çocuk okurları ile buluşacak. Mim gösterileri ve atık malzemelerden yapılmış dev heykellerin de sergileneceği şenlikte, yaratıcı sanat atölyeleri ve tiyatro oyunları ile çocuklar hem eğitici hem eğlenceli şeker tadında bir tatil geçirme fırsatı yakalayacak.

Tepe Nautilus, sömestir tatilinde ‘’Yaşım küçük ama kitap sevgim büyük’’ diyen tüm çocukları ve çocuklarına güzel bir karne hediyesi vermek isteyen ebeveynleri kitapların büyülü dünyasında buluşmak için 1. Kattaki etkinlik alanına bekliyor.

www.tepenautilus.com

False