GeriAlışveriş Emziren annelerin en büyük yardımcısı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Emziren annelerin en büyük yardımcısı

Emziren annelerin en büyük yardımcısı

Therapearl 3-in-1 Breast Therapy ile emzirme ağrılara son!

Lansinoh; yeni doğum yapan kadınların en büyük kâbusu olan emzirme dönemindeki ağrılara, Therapearl 3-in-1 Breast Therapy ile son veriyor.

Birçok anne doğumdan sonraki ilk dönemde göğüslerinin aşırı sütle dolması sorunu ile karşı karşıya kalabilir. Angorjman olarak adlandırılan bu durumda göğüslerde aşırı şişme, ağrı, yer yer sertlikler görülebilir. Bu durumda bebeğin sık sık emzirilmesi, gerekiyorsa göğüslerin pompa yardımıyla boşaltılması gerekir. Angorjman yaşayan annelerin göğüslerine ılık kompres yapmaları süt kanallarını genişleterek, göğüsleri rahatlatır. Bu işlemler yapılmazsa annenin süt kanallarında iltihaplanma ya da diğer adıyla mastit sorunu yaşanabilir. Lansinoh Therapearl özellikle angorjman ve mastit gibi durumlarda annelerin göğüslerini rahatlatmak için özel olarak doktorlar tarafından geliştirilmiştir.

Therapearl’ü mikrodalga fırında sadece 15 saniye ısıtarak ya da sıcak suda bekleterek göğüslerinize sıcak kompres yapabilirsiniz. Ayrıca emzirme öncesinde ya da süt pompasının flanşına sararak uygulayacağınız sıcak Therapearl paketleri süt akışınızın artmasına da yardımcı olacaktır.

False