GeriAlışveriş Doll bebek araç gereçlerinde özel indirim fırsatları!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Doll bebek araç gereçlerinde özel indirim fırsatları!

Doll bebek araç gereçlerinde özel indirim fırsatları!

Doll bebek arabaları, oto koltukları,mama sandalyeleri, salıncaklar...

Güvenlik ve kaliteyi dünya standartlarının üzerinde bir konforla buluşan Doll marka araç gereçlerde özel indirim dönemi başlıyor. Hem büyüklerin hem de bebeklerin konforu düşünülerek üretilen Doll bebek arabaları, oto koltukları, park yataklar, mama sandalyeleri, salıncaklar ve daha pek çok ürün, Kidycity.com’da çok özel indirimlerle ve sınırlı sayıda satışa sunuldu.

Kanz, Pampolina, Steiff, S&D, Kathe Kruse, Check-in, Doll ve Whoopi gibi dünyaca ünlü markaların 2013 İlkbahar/Yaz koleksiyonlarından en şık tasarımların çok özel indirimler ve kampanyalar ile yer aldığı kidycity.com’da, şimdi de Doll marka bebek araç gereçlerinde çok özel indirimler başladı.

Doll, 1842 yılından beri bebek ve çocukları en kullanışlı aksesuarlarla yazın güneşten, kışın soğuktan korurken, birbirinden renkli, kaliteli ve sağlıklı ürünleriyle anne babalar için kolaylık, bebekler için ise konfor sağlıyor.

Uzun yıllar moda aksesuarları üreten Doll, bu sektördeki tecrübesini 2011 yılında bebek ürünlerine taşıdı. Bebek arabaları, oto koltukları, park yataklar, mama sandalyeleri ve salıncaklar gibi çok çeşitli ürünler sunan Doll’un tüm ürünleri bebeklerin konforu ve sağlığı düşünülerek tasarlanıyor.

Çocukların güvenliği için gerekli tasarıma ve dünya standartlarında kaliteye sahip çeşitli Doll ürünlerini özel kampanya fiyatı ile edinmek isteyenler www.kidycity.com adresini ziyaret edebilirler.

Grup Bema Hakkında:

Group Bema, 20 yılı aşkın süredir bağlı şirketleri ile Türkiye'de tekstil sektöründe çocuk konfeksiyonu üretimi ve Kanz markası ile hizmet veriyor. 2004 yılında, 1949'da kurulmuş olan Kanz markasının bağlı olduğu Kanz Finansal Holding'e ortak olan Grup Bema, 2009 yılında holdingin tamamını satın almıştır. 2008 yılında, dünyaca ünlü Alman Steiff oyuncak markasının konfeksiyon grubu üretim ve dağıtım haklarını alan şirket 2010 yılında, önemli bir adım daha atarak 1842 yılında kurulmuş köklü bir Alman markası Doll’u bünyesine katmıştır. 2011 yılında, Doll markası ile Bebek Arabası, Oto Koltuğu, Oyun Parkı gibi bebek araç gereçleri koleksiyonunu Türk tüketicisinin beğenisine sunan şirket, 2011 yılında, Avrupa'da tanınmış çocuk markası olan Pampolina’yı gruba kazandırdı. Kanz, Pampolina, Steiff, S&D, Whoopi, Doll, Kathe Kruse markaları ile dünya çocuk modasına yön veren Grup Bema, 35'den fazla ülkede hizmet sunan bir dağıtım kanalını yönetmektedir. Türkiye'de Kanz, S&D ve Kidycity.com mağaza konseptleri ile Türkiye genelinde geniş marka ve ürün yelpazesi ile hizmet veren Grup Bema’nın çatısı altında; Kanz Financial Holding, Bemateks Tekstil Paz. San.ve Dış Tic. A.Ş.BMA Sigorta Aracılık Hizmetleri ve Birinci Mevki BMA Ajans yer alıyor.

False