GeriEtkinlikler Çocuk odalarında masalsı bir vintage rüzgarı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çocuk odalarında masalsı bir vintage rüzgarı

Çocuk odalarında masalsı bir vintage rüzgarı

Çocuğunuzun odasında bu yaz vintage rüzgarları esecek.

Sıra dışı tasarımların adresi Renklizebra.com, vintage detaylara sahip motiflerin öne çıktığı Room Seven koleksiyonu ile çocuğunuzun odasında bu yaz vintage rüzgarları estirecek. Geniş bir ev ve aksesuar koleksiyonu sunan Renklizebra.com, koleksiyonda yer alan canlı, neşeli renklerde retro tarz yastık, çarşaf, yorgan ve çantalar ile göz kamaştırıyor.

Sunduğu canlı, yaratıcı, vintage ve sıradışı tasarımlarıyla kısa sürede farklı tarz arayan anne ve çocukların değişmez adresi olan Renklizebra.com, canlı renkleri yumuşacık kumaş ve dokular ile buluşturan Room Seven tasarımlarıyla çocuk odaları için eşsiz yatak takımları ve aksesuarları sunuyor.

Room Seven markasının vintage motiflerinin öne çıktığı koleksiyonda erkek çocukları için; mavi, yeşil, kırmızı renklerde yatak takımları ve yorganlar yer alıyor. “Adventure island” temalı tropik macera adasında; “konuşan papağanlar”, “tropikal hayvanlar” ve neşeli karakterli yastık ve yorganlar çocukların yataklarını süslüyor. Yine erkek çocuklar için hazırlanan “Western” temasında ise kırmızı, beyaz, mavi ve kahverengi renkler ve vintage detaylar göze çarpıyor. Renklizebra.com, kızlar için özel hazırlanan “at çiftliği” temalı koleksiyonda, retro desenler ve vintage motifleriyle kız çocuk odalarını da renklendiriyor. Pembe ve neon yeşil tonlarında hazırlanan yatak takımları ve aksesuarlarından oluşan kız çocuk odası ürünleri ile eğlenceli bir deneyim sunan Renklizebra.com, macera dolu “yaz kampı” temalı nevresim takımları ve yastıkları ile de kızınızın odasına rengarenk, eğlenceli ve tarz bir hava katıyor.

Canlı-vintage motiflerin kullanıldığı yorganlar, gecelikler, yastıklar ve çantaların yer aldığı koleksiyonda; canlı yaz renklerinde bol çiçekli ve kuşlu tasarımlar yaz aylarının neşesini çocuğunuzun odasına getiriyor. Tropikal ada, orman, zebra, timsah ve rengarenk papağanlardan oluşan desenlerle minikler bu yaz Renklizebra.com ’un masalsı, hayal dolu dünyasına davetliler.

False