GeriAlışveriş Cildinizi Neutrogena Vücut Yağı ile nemlendirin
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Cildinizi Neutrogena Vücut Yağı ile nemlendirin

Cildinizi Neutrogena Vücut Yağı ile nemlendirin

Susam özlü yağ ile duştan sonra cildinize nemi hapsedebilirsiniz.

Uzun süre güneşe maruz kalmak ya da çok sık klimalı ortamlarda bulunmak cildinizi kurutabilir. Yaz sıcakları sadece sizi susatmaz, cildinizi de susuz bırakır ve kurutur. Cildinizi bu susuzluktan Neutrogena Vücut Yağı kurtaracak.

Susam tohumlarından üretilen, susam yağı içeren Neutrogena Vücut Yağı’nın birkaç damlası bile banyodan veya duştan sonra uygulandığında, yoğun olarak nemi cilde hapseder. Ciltte ipeksi bir yumuşaklık ve pürüzsüz bir his bırakır. Mükemmel bir antioksidan olan ve yıllardır cilt bakımında kullanılan susam tohumlarından üretilmiş susam yağı içeren Neutrogena Vücut Yağı, eşsiz formülü ile özellikle kuru ciltler için çok faydalıdır. Hafif formu sayesinde yapışkan his bırakmaz. Cildi nemlendirmek ve kilo alıp verme sonrasında oluşan çatlaklara karşı korumak için kullanılabilir.

Neutrogena Vücut Yağı, duştan sonra cilt hala nemli iken tüm vücuda uygulanır ve bir havlu ile hafifçe kurulanır ya da banyoda küvete doldurulan suya eklenerek, cildi yumuşatmak için de kullanılabilir.

False