GeriAlışveriş Cildiniz hiç olmadığı kadar bakımlı olacak!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Cildiniz hiç olmadığı kadar bakımlı olacak!

Cildiniz hiç olmadığı kadar bakımlı olacak!

Molton Brown'dan cilt bakımına özen gösteren erkeklere özel seri...

Molton Brown erkeklere özel yeni koleksiyonu ile kapsamlı ve keyifli bir cilt bakımı deneyimi sunuyor. Siz de bu deneyimi yaşamak ister misiniz?

Molton Brown uzun yıllara dayanan tecrübesini ve kullandığı birbirinden sofistike içerikleri bu kez erkekler için hazırlanan yeni koleksiyonda bir araya getiriyor. Markanın erkeklere özel hazırladığı bu yeni koleksiyon ile kapsamlı ve bir o kadar da keyifli bir bakım deneyimi yaşamak mümkün.

Cildi tıraşa hazırlamak, tıraş sonrası tahriş olmasını önlemek ve bakımlı görünmesini sağlamak için hazırlanan koleksiyon birbirinden özel ürünlere sahip.

Cilt temizliği için Deep Clean Face Scrub, Balancing Face Wash; tıraş ve tıraş sonrası bakımı için ise Skin Calm Shaving Cream, Razor Glide Shaving Gel, Moisture Rich Shaving Soup ve Post Recovery Balm koleksiyonun başlıca parçaları...

‘’Balancing Face Wash’’ ile cildinizi temizleyin...

Her cilt tipi için uygun olan ‘’Balancing Face Wash’’ cildi doğal PH dengesini koruyarak derinlemesine ve nazikçe temizliyor. İçeriğinde bulunan Africa whitewood özü ile gözenekleri sıkılaştırıp aşırı yağlanmaya bağlı olarak oluşan parlaklığı azaltan bu dengeleyici yüz yıkama jeli sakalları yumuşatıp kolay bir tıraş deneyimi sağlıyor.

‘’Deep Clean Face Scrub’’ ile cildinizi yenileyin...

’’Deep Clean Face Scrup’’ cildi ölü derilerden ve tıraş sonrası oluşan batık sakallardan arındırıp nazikçe temizliyor. Cildi yenilerken içerdiği Jojoba yağı ile nem dengesini korumasına yardımcı olan ‘’Deep Clean Face Scrub’’ Afrika whitewood özü ile de gözenekleri sıkılaştırıyor. Fazla yağlanma ile savaşarak siyah noktaların oluşumunu azaltan bu özel peeling, cildin daha pürüzsüz ve sağlıklı görünmesini sağlıyor.

Rahatlatıcı bir tıraş deneyimi için ‘’Skin Calm Shaving Cream’’...

‘’Skin Calm Shaving Cream’’ hassas ve kuru ciltlere rahatlatıcı ve keyifli bir tıraş deneyimi sunuyor. İçerdiği arpa özü ile cildi yatıştıran ve nemini korumasına yardımcı olan bu tıraş kremi sakalları yumuşatarak tıraş sırasında cildin tahriş olmasını engelliyor ve daha rahat bir tıraş imkanı sunuyor.

‘’Razor Glide Shaving Gel’’ ile yağlı ciltlere özel bakım...

Yağlı ciltlere özel olarak formüle edilen ‘’Razor Glide Shaving Gel’’, cildi tıraşa hazırlamasının yanı sıra içerdiği Afrika whitewood özü ile de aşırı yağlanmaya bağlı olarak oluşan siyah noktalar ve parlama ile etkili şekilde savaşıyor. Gözenekleri sıkılaştırıp cildin nemini korumasına yardımcı olan bu özel jel tazeleyici ve rahatlatıcı bir tıraş deneyimi vadediyor.

Kolay ve keyifli bir tıraş için ’Moisture Rich Shaving Soap’’...

Tüm cilt tipleri için uygun olan ‘’Moisture Rich Shaving Soap’’ kremsi köpüğü ile size çok rahat bir tıraş deneyimi sunuyor. İçerdiği zengin Hindistan cevizi yağı ile cildi derinlemesine nemlendiren bu özel sabun cildi onarıp yenilenmesine de yardımcı oluyor. Özel olarak tasarlanan sabunluğu ile sunulan ‘’Moisture Rich Shaving Soap’’ banyonuzun ve cilt bakımınızın vazgeçilmezi olmaya aday...

Tıraş sonrası mükemmel bir bakım için ‘’Post Recovery Balm’’...

Tıraş sonrası bakım için özel olarak hazırlanan ‘’Post Recovery Balm’’ cildi tıraşın etkilerinden mükemmel şekilde koruyor. İçerdiği arpa özü ile tıraş sonrası cildi yatıştırıp rahatlatan bu özel balsam, cildin nem bariyerini yeniden inşa ederek kuruyup tahriş olmasını engelliyor. ‘’Post Recovery Balm’’ bakımına özen gösteren erkeklere tıraş sonrası yumuşak ve ışıltılı bir cilt sunuyor.

False