GeriEtkinlikler Anael Aile Merkezi Etiler'de Açıldı!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Anael Aile Merkezi Etiler'de Açıldı!

Anael Aile Merkezi Etiler'de Açıldı!

Ailenizle ilgili birçok konuda yardım alabilirsiniz.

Anael Aile Merkezi, bebek bekleyen ebeveynlerin ve aralarına yeni bir birey katılmasıyla hayatlarında yeni bir pencere açılan ailelerin ihtiyaç duydukları kaliteli danışmanlık hizmetlerine tek bir çatı altından ulaşabilmelerine imkan sağlıyor.

Sunduğu birçok yenilikçi eğitimle sektörde öncü bir rol üstlenecek olan Anael Aile Merkezi Etiler’de açıldı. Anael Aile Merkezi sayesinde bebek bekleyen ebeveynler ve çocuk sahibi aileler, ihtiyaç duydukları kaliteli danışmanlık hizmetlerine tek bir çatı altından ulaşabiliyorlar. Anael Aile Merkezi’nin uzman kadrosu, aileler için en güncel ve doğru bilgileri deneyimleriyle harmanlıyor, konforlu, güvenilir ve sıcak bu ortamda sizin ve aileniz için özel bir atmosfer yaratıyorlar.

Anael Aile Merkezi, doğuma hazırlık eğitimleri, emzirme danışmanlığı, frekansla dengeleme yöntemi ile ağlayan bebekleri rahatlatmaya ve çocuklarda konsantrasyon eksikliğini gidermeye yardımcı olma, doğum sonrası forma girmek için özel programlar, anne-bebek pedagojik gelişim oyun grupları gibi birçok alanda, konusunda uzman deneyimli ekibiyle hizmet veriyor.

Anael Aile Merkezi’nde, "Anael Abs, Anne ve Bebek Yogası, Bebek Masajı, Doğuma Hazırlık, Emzirme, Hamile Yogası, Hamilelerde Pilates, HypnoBirthing, Yenidoğan Bakımı, Kardeşim Geliyor, Pekip Bebek Gelişim Programı" gibi birçok ders bulunuyor. Ayrıca, Anael Aile Merkezi aileler için çok özel bir uygulamaya da ev sahipliği yapıyor. Aile bireylerinin yaşam kalitesini artırmaya, ruhsal ve bedensel dengeyi sağlamaya ve daha birçok konuya yardımcı olan Tomatis yöntemi doğrultusunda frekansla dengeleme uygulaması Türkiye’de sadece Anael Aile Merkezi’nde yapılıyor.

Hamilelik sürecinde ve doğum sonrasında yapabilecekleriniz hakkında bilgi edinmek, bu konuda derslere katılmak, bebeğinizle daha iyi bir iletişim kurmak için yapmanız gerekenleri öğrenmek ve aileniz için daha birçok konuda yardım almak istiyorsanız, Anael Aile Merkezi’nin çalışmalarını ve derslerini takip edebilirsiniz.

False