GeriEtkinlikler Akıllı Astroloji Ajandası: Astrajanda 2011
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Akıllı Astroloji Ajandası: Astrajanda 2011

Akıllı Astroloji Ajandası: Astrajanda 2011

Astroloji yağmuru engellemez, şemsiye ile dışarı çıkmamızı sağlar.

Astroloji yağmuru engellemez, şemsiye ile dışarı çıkmamızı sağlar.

Mühendis ve Astrolog Binnur Zaimler’in akıllı astroloji ajandası Astrajanda 2011, Hürriyet Aile Yayınları tarafından yayımlandı. Haftalık ajandada, burçların 2011 yılı, önemli tarihleri, dönemleri ve bu tarihlerin etkileri ayrıntılı bir şekilde ele alınıyor. Astrajanda 2011’de iş yeri, ev ve sokakta bizleri nelerin beklediği, keyifli bir dil ve özel sembollerle anlatılıyor.

Astrajanda 2011, kullanıcıların günlük planlamalarını astrolojik öngörüler sayesinde daha etkin düzenlemesini sağlıyor. Gezegen geçişleri, tutulmalar ve diğer önemli gökyüzü hareketlerini pratik ve kolay şekilde günlük hayatta kullanma imkanı tanıyor.

Astroloji tutkunları haftalık planlama yaparken tutulma ve geçişlerin etkilerini bile saati saatine görebiliyor. Üstelik ajandadaki tüm hesaplamalar, Türkiye yerel saatine ve yaz saati uygulamalarına uygun bir şekilde yapılmış.

Yazar Binnur Zaimler, “2011 yılı insanlık gelişimi ile ilgili sürprizlerle geliyor. Bu sebeple 2011 yılını astroloji gözlükleri ile fark edin ve heyecan duyun istedim. Etkin bir ajandayla işinizi de renklendirmeyi arzu ettim” diye konuşuyor ve ünlü bir astroloğun sözünü hatırlatıyor: “Astroloji yağmuru engellemez, şemsiye ile dışarı çıkmamızı sağlar.” 

Astrajanda'yı satın almak isteyenler, D&R, Remzi, Nezih ve İnkılap kitabevlerinden veya 

www.e-bebek.com ve www.hepsiburada.com internet sitelerinden akıllı astroloji ajandasına ulaşabilirler.

False