GeriAlışveriş 2011-2012 sonbahar/kış çocuk modası
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

2011-2012 sonbahar/kış çocuk modası

2011-2012 sonbahar/kış çocuk modası

Minikler için yeni sezonda öne çıkan trendler...

Çocuklar biraz büyüdüklerinde ne giymek istediklerine kendileri karar vermek isterler. Çeşitli markalar da bu sebeple çocuk koleksiyonlarına büyük önem verir. Hürriyet Aile Moda Yazarı Ebru Takmaz, 2011-2012 sonbahar kış/çocuk modasında öne çıkan trendleri bizlerle paylaştı.

Artık neredeyse en son trendleri miniklerimizden takip eder olduk. Bilmem sizlerin de dikkatini çekti mi? Çocuk kıyafetlerine yönelik tüm mağazalar ve vitrinler gökkuşağı renginde adeta, rengarenk. Sarılar, kırmızılar, yeşiller, maviler, bordolar, morlar, pembeler, turkuazlar, turuncular... Doğanın tüm renkleri modacılar tarafından miniklerin beğenisine sunulmuş, onlar için hali hazırda bekletilmekte.

Kız ve erkek çocukları için neler moda?

Kız çocukları için şort, kot etek ve ceketler, puantiyeler, çizgi film karakterli kıyafetler, deri ceketler, trikolar, tulumlar, bereler, örgü kazak ve elbiseler bu kışın favorileri arasında.

Erkek çocukları için ise gömlekler, atkılar, jeanler, kazaklar ve süveterler ön plana çıkmakta. Yine kış sezonunda da büyüklerde olduğu gibi miniklerde de abartılı tasarımlar yerini daha yalın kıyafetlere bırakmakta.

Sezonun öne çıkan parçaları, hem kız hem de erkek çocukları için tek renk düz pantolonlar, kız çocukları için puantiyeler çiçek deseni elbiseler, tütü etekler ve renk olarak da pudra pembesi... Jean’ler yine her zamanki gibi en çok tercih edilen parçalar. Yine kız çocukları için etek kısmı fırfırlı modeller tercih edilebilir farklılık isteyenler tarafından.

Erkek çocuklarınıza seçiminizde önerim gömleklerde çizgili ve ekose kumaşlardan yana. Düz renk blazer ceketin içine giyilen çizgili veya düz bir gömlekle de oldukça havalı görünecektir.

Soğuk kış günlerine karşı hem sıcak tutsun hem de şık ve rahat görünsün diyorsanız; gömlek üstü süveter ve kalın örgü kazaklar tam onlara göre. Altına kanvas bir pantolon ise tamamlayıcı bir şıklığı.

İşte, geleceğin umutları ve sevgi kaynağımız miniklerimizin 2011-2012 sonbahar kış sezonu çocuk modasından birkaç örnek…

[fotogaleri=332]

2011/12 SONBAHAR-KIŞ MODASININ "EN"LERİ

False