Aile fotoğrafı

Derin Design’ın sahibi Aziz Sarıyer’in kızı Dilruba Sarıyer, geçtiğimiz yıl avukat Levent Çelepçi ile evlenmişti.

Haberin Devamı

Çift, geçtiğimiz ay çocuk sahibi oldu. “Önce bebek sonra nikâh” modasına uyan Dilruba Hanım ile Levent Bey, 6 Şubat’ta dünyaya gelen bebeklerine Ahmet Sen ismini verdi. Bebeklerine kavuştukları anı fotoğraflarla ölümsüzleştiren çift, ilk aile fotoğraflarını da geçtiğimiz gün çektirdi.

Kol kola spor

1975 Türkiye İkinci Güzeli ve Haydarabad Nizamı Bereket Jah’ın eski eşi Manolya Onur’un kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi Can Bozok’la aşkı doludizgin devam ediyor. Can Bey hasta olan Amerika’daki annesinin yanına gittiğinde kısa süreli bir ayrılık yaşayan çifti geçtiğimiz hafta sonu Rumelihisarı’nda gördüm. Herkesin evleneceklerini konuştuğu Onur ve Bozok, üzerlerinde eşofmanlarıyla sabah yürüyüşü yapıyordu. Sevgililer, spor yaparken bile kol kolaydı.

İşlere mola

Haberin Devamı

Galatasaray Spor Kulübü eski Başkanı Adnan Polat, geçtiğimiz hafta sonu Bebek’teydi. Yoğun iş temposuna ara verip Mola adlı tekneyle Boğaz gezisi yapan Polat, dostlarıyla birlikte deniz ve güneşin tadını çıkardı.

Pamela hatırası

Patos’un reklam filmi çekimleri için Türkiye’ye gelen Pamela Anderson, geçtiğimiz gece Kuruçeşme’deki Blackk’te kendisi için düzenlenen partiye katıldı. Partiye ev sahipliği yapan Blackk’in sahibi Figen Erenel ve Nalan Aksoy, ünlü oyuncuyla hatıra fotoğrafı çektirdi.


 

Yazarın Tüm Yazıları