Acemi çapkın

Semiramis Pekkan’ın boşandığı eşi Gulu Lalvani’nin oğlu Zoran, tatilini geçen yıl olduğu gibi yine Bodrum’da geçiriyor.

Sık sık Türkbükü koylarında kendini gösteren genç, belli ki büyüdüğünü kanıtlama çabasında... Hatta yavaş yavaş çapkınlık turlarına bile başladı. Ancak bu konuda ustalaştığı henüz söylenemez! Geçtiğimiz günlerde botla kıyıya yanaşan, o sırada plajda güneşlenen güzellere zodyak şovuyla hava atan Zoran Lalvani’nin gösterisi kısa sürdü. Birkaç turun ardından botun motoru susuverdi. Denizin ortasında mahsur kalan genç, öylece kalakaldı. Ve çareyi telefonla yardım istemekte buldu.

Dayak skandalı sonrası Bodrum’da

Eski bakanlardan Kemal Derviş’in oğlu Erol, geçtiğimiz günlerde DJ’lik yaptığı Antalya Konyaaltı Sobe Beach’te tatsız bir olay yaşamıştı. Gecenin ilerleyen saatlerinde mekan sahibinin müziği değiştirmesi talimatına uymayınca başlayan gerginlik, yumruklaşmaya kadar varmıştı. Olay sonrası Bodrum’a giden Derviş, Bandana Beach’te çalışmaya ve müzikleriyle Bodrum’daki tatilcileri coşturmaya başladı.

Nikahsız mutlular

Hediyeniz Var adlı şirketin ortağı Işıl Sarraf ile sevgilisi Sinan Akıman, uzun zamandır birlikte... Ancak onlara evlilik tarihini soranlar, her defasında ‘Öyle bir niyetimiz yok’ yanıtını alıyorlar. Israrla birbirlerini çok sevdiklerini, ama böyle mutlu olduklarını ve evlenmeyi düşünmediklerini dile getiren ikili, şu sıralar Bodrum’da tatilde... Nikah defterine imza atmaya yanaşmayan Akıman ile Sarraf’ın bunun eksikliğini duymadığı, beraberliklerini bu şekilde götürmekten mutlu oldukları neşeli hallerinden açıkça görülüyor.

Hız tutkunları

Bu yıl Türkbükü Grancha’nın işletmeciliğini alan Burak Akkök, iş bahanesiyle gittiği Bodrum’da fırsattan istifade yazın da tadını çıkarıyor. Sevgilisini yanına alıp sık sık sürat motoruyla denize açılan Akkök, hem işlerinin yolunda gitmesi, hem de tatili gönlünce geçirebilmesi nedeniyle gayet keyifli... O denizde son sürat dolaşırken, sevgilisi de ellerini gözlerine siper ederek kıyıda olup bitenleri izliyor.

Abisinin izinde

Eski milletvekili Sedat Aloğlu’nun oğlu Selhan, bir dönem çapkınlıklarıyla dillerdeydi. Ancak Hilal Kosif’le yaşadığı aşk, onu uslandırdı. Şimdilerde ise eski çapkının boşluğunu kardeşi Alihan dolduruyor. Bir süredir Bodrum’da olan Alihan Aloğlu, iskelede güneşlenmekte olan bir güzelle koyu bir sohbete dalmışken objektifimize takıldı. Ayaküstü sürüp giden sohbet sırasında görüntülendiğinin farkında olmayan Aloğlu’nun, önümüzdeki günlerde hızlı aşk trafiğiyle sık sık gündeme gelmesi uzak ihtimal değil.

Bana değil ona sorun

Güzide Duran’dan sürpriz bir kararla ayrılan İlker İnanoğlu, geçtiğimiz gün Bodrum-Bayrakçı Koyu’ndaki Apple adlı mekanın açılışına katıldı. Birkaç gün önce yaptığı ‘Ben Güzide ile evlenmeyi hiç düşünmedim. O kendi kendine gelin güvey oldu’ açıklamasıyla herkesi şaşırtan İnanoğlu, o gece de ayrılığın nedenini soranlara ‘Bunu bana değil Güzide’ye sorun’ demekle yetindi.

Enerji topluyor

Anadolu yakasındaki Körfez Restaurant’ın patronu Cem Salur’un eşi Nalan Hanım, sahibi olduğu Crema Organizasyon Şirketi’nin işleri nedeniyle kışı hayli yoğun geçirdi. Yaz gelir gelmez de bu kadar iş yeter, biraz da dinlenmek lazım düşüncesiyle kendini Bodrum’a attı! Artık neredeyse boyuna yetişen kızıyla gezip dolaşan, yüzen, sahilde uzun yürüyüşler yapan Salur, tatili en iyi şekilde değerlendirmeye bakıyor.
Yazarın Tüm Yazıları