50 milyon euro'luk kampanya

Ünlü viski markası Chivas Regal’in ıskoçya’nın Aberdeen şehrine düzenlediği basın gezisine ben de katıldım.

Banu Birkan’ın sahibi olduğu BPR Halkla ılişkiler’in organize ettiği gezide, John-James Chivas kardeşlerin sahibi oldukları Chivas Brothers’ın amiral gemisi olan Chivas Regal’in nasıl markalaştığına ve bu marka için hazırlanan 50 milyon euro’luk reklam kampanyasının startına tanık olduk. ıskoç erkeklerinin geleneksel kıyafeti olan ‘kilt’le katıldığımız ve çok eğlendiğimiz akşam yemeği ise görülmeye değerdi doğrusu.
“Live with Chivalry” başlıklı reklam kampanyası, daha önce başarılı olan “The Chivas Life” kampanyasının devamı niteliğinde. Reklamların asıl hedef kitlesi ise 28-40 yaş arası damak zevkine sahip erkek müşteriler... Chivas Regal marka müdürü Sophie Gallos, bu kampanyanın markanın dünya çapındaki coşkulu ve seçkin niteliğini destekleyen güçlü bir iletişim platformu olduğunu söylüyor. 10 şubat gecesi Esma Sultan’da yapılacak olan Chivas Regal’in 25 yılını anlatan broşürün tanıtım gecesine Chivas Regal’in Master Blender’ı Colin Scott’ın da geleceğini belirteyim. Scott, Chivas Regal 25’i şöyle tanımlıyor: “Hoş bir içime ve mükemmel dengeye sahip Chivas Regal 25, geniş bir aroma zenginliğine sahip.”

Anneler yarışıyor

Uludağ’a bu hafta sonu Ağaoğlu Uludağ My Resort’un düzenlediği “Süper Anneler Süper Çocuklar” kayak yarışması damgasını vuracak. Ağaoğlu’nun turizm yatırımları koordinatörü Rose Kar, yarışların ardından barbekü, ödül töreni ve After Race Party yapacaklarını, gecenin ilerleyen saatlerinde de “Oldies But Goldies” partisi ile eğlencenin devam edeceğini söyledi. Otelin sahibi Ali Ağaoğlu ise “Sömestr tatilinin son haftasında anneler ve çocukların birlikte yarışacakları eğlenceli bir program hazırladık” diye konuştu.

Sevgilisine gelinliği evde giydirdi

Mehmet Ali Yılmaz, sevgilisine çok istediği gelinliği geçtiğimiz hafta Yeniköy’deki evinde giydirdi! Eşinden bir türlü boşanamayan, altı yıllık sevgilisi Sibel Bilgiç’ten de bu yüzden ayrılan Mehmet Bey, gelinlik giymeyi çok isteyen yeni sevgilisinin isteğini kıramamış ve Vakko’dan sipariş ettiği gelinliği sevgilisine evinde giydirmiş. Evde sembolik olarak bir de tören yapan Yılmaz ve sevgilisi, kutlamayı ise Günay Restaurant’da Kayahan’ı dinleyerek yaptı.

Abazoğlu’na tam destek

Cengiz Abazoğlu, 2009 ılkbahar/Yaz koleksiyonunu, geçtiğimiz hafta Paris Haute Couture Moda Haftası’nda Öner Evez’in koreografisi eşliğinde sergiledi. Evez ve Abazoğlu’nun başarılı işbirliği, defileyi izlemeye George W Otel’e giden herkesi büyüledi. Abazoğlu’nu bu önemli gününde yakın dostları Ebru şallı ve eşi Harun Tan da yalnız bırakmadı.

‘Cool’ buluşma

Söz yazarı ve prodüktör Mehmet Teoman, yarın akşam ıstanbul’un tarihi mekânlarından Rejans Restaurant’da düzenlenecek Votka&Caz gecesinde DJ kabinine girecek. Teoman, saat 20.00’de başlayacağı performansında cazın farklı türleri arasında bir gezinti yaparak izleyenleri zaman tüneline sokacak. Sanatçı, “Rejans, bilindiği gibi özel yapım Sarı Votka’sıyla ünlü. Biz de bu özel akşamda, içkilerin en ‘cool’u olan votkayla müzik türleri arasında en ‘cool’ olarak kabul edilen cazı buluşturarak farklı bir renk yaratacağız” diyor.

Anadolu yakasında balığın adresi

Papya adlı balık restoranı, Anadolu yakasındaki en popüler restoranlar arasında yer alıyor. Restoran, bahçesinde 200, salonunda ise 150 kişiye yılların tecrübesiyle donanmış, güler yüzlü, profesyonel bir ekiple hizmet veriyor. Papya’da haftanın beş günü de canlı müzik var.

Görsev Umman’da çalacak

Ünlü caz piyanisti Kerem Görsev, 14 şubat Sevgililer Günü’nde Umman’da sahneye çıkacak. Sanatçı, Türkiye’nin Umman Sultanlığı Muskat Büyükelçisi Engin Türker’in organize ettiği konserde yeni albümündeki eserleri çalacak. Görsev’e konserde Kaan Yıldız ve Ateş Tezer’den oluşan ekibinin eşlik edeceğini de belirteyim.
Yazarın Tüm Yazıları