5 bin 600 dolarlık elbise

Feryal Gülman, giyim kuşamına son derece özen gösteren bir isim...

Bir giydiğini üzerinde bir daha görmek neredeyse imkansızdır. Gardırobunu da her sezon başında, Avrupa’daki butiklerden aldığı kıyafetlerle donatır. Gülman’ın yeni gözde parçası ise 2008 kış sezonuna ait siyah diz üstü bir elbise... Elbisenin markası Marchesa... Fiyatı ne derseniz; dudak uçuklatacak bir rakam... Feryal Hanım bu elbiseye tam 5600 dolar ödemiş.

Alsancak’ta yüz yüze

İzmirli işadamı Mustafa Ellik, Alsancak’ta Latince’de "yüz yüze" anlamına gelen "Vis A Vis" adlı bir mekan açtı. Çeşme, Sole Mare’nin ekibini transfer eden Vis A Vis, pazar hariç haftanın altı günü 11.00-02.00 saatleri arası hizmet verecek. Mustafa Ellik, İzmir gecelerinde uzun süredir eksikliği hissedilen bir mekanı Alsancak’a kazandırmanın mutlululuğunu yaşadıklarını söylüyor.

Şişli’de Latin rüzgarı

Birinci yılını kutlayan Katris Restaurant, artık Katris Latin Bar’la da İstanbul gecelerini fethedecek. Restoran, pazar ve pazartesi hariç her gece saat 22:00’den itibaren Katris Latin Bar olarak hizmet verecek. Mekanın tanıtımı geçtiğimiz hafta yapıldı. Birbirinden seçkin Katris lezzetlerinin sunumuyla start alan gece, Latin melodileri ile hareketlendi. Açılış gecesini F&F halkla ilişkiler şirketinin sahibi Feza Fırat’ın yaptığı Katris’in meraklısına adres de belirtelim: Katris, Cevahir Alışveriş Merkezi Kat: 6 No: 612 Şişli adresinde...

İlgiden memnunlar

Anadolu Hayat Emeklilik tarafından düzenlenen "Kadın Gözüyle Hayattan Kareler" fotoğraf yarışmasının sergisi, geçen hafta Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi’nde açıldı. Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürü Mete Uğurlu, sergiye ilginin beklentinin çok üzerinde olduğunu ve bu tür bilinçlendirici sergilerin devamının geleceğini belirtti.

Hasret sona erdi

Emine-Tuncay Özilhan çiftinin oğulları İzzet, aileye ait işlerin takibi için yılın büyük bölümünü Rusya’da geçiriyor. Bu da hem ailesi hem de sevgilisi Yasemin Ergene’ye karşı büyük bir özlem duymasına yol açıyor. Hasret gidermek için sürekli ailesine ve sevgilisine telefon açan İzzet Bey, sonunda dayanamadı ve geçtiğimiz hafta İstanbul’a geldi. Önce annesi Emine Hanım’la buluşan Özilhan, onunla Beymen Brasserie’de yemek yedi. Ardından de Ergene’nin yanına koştu. Çift, Ortaköy Blackk’te geç saatlere kadar eğlendi.

Haydi kızlar dansa

İpek Tuzcuoğlu ve Mahide Büyükkaymakçı, birkaç gün önce Beyoğlu’ndaki Misafir Suit’teydi... İki arkadaş, ilerleyen saatlerde müziğin ritmine ayak uydurup piste fırladı. Bir döneme damgasını vuran müzikal filmlerden akıllarında kalan figürleri sergileyen ikili büyük alkış aldı.

Kevin Costner’la sıcak dakikalar

Ertekin Dinçay’a cumartesi günü öğle saatlerinde, Nişantaşı’ndaki Salomanje’de rastladım. Kahvaltı ediyordu. Q Jazz Bar’daki Kevin Costner’ın da katılacağı davete iki güzelle gideceğinden bahsetti ayaküstü; dediğini de yaptı. Bir koluna Sibel İlkiz’i diğer koluna Burcu Güneş’i takan Ertekin, gecenin en kıskanılan isimlerindendi. Bu arada diğer konuklardan duyduğuma göre İlkiz, davete tek başına katılan Costner’la hayli samimiymiş. Costner, Sibel Hanım’ın samimiyetine aynı şekilde karşılık vermiş.

Amerika’ya açılacak

Blackk, Havana Club, Tampa Beach gibi birçok önemli işletmenin yatırımcısı olan Hasan Sel’in eşi Cenan Abas Sel, Maçka’da deri üzerine bir butik açtı. Moda sektöründe adım atmasını sağlayan Cashhimi adlı markasına odaklanan Cenan Abas, fok da dahil olmak üzere birçok deri türünün kullanıldığı tasarımlarıyla Amerika pazarına girmek niyetinde... Cenan Hanım, "Elit mağazalara tasarımlarımı verebilirim, ancak çok da taraftar değilim. Daha çok Amerika pazarına açılmayı hedefliyorum. Mayıs ayındaki New York gezimde insanların tepkisini ölçmek amacıyla birkaç modelimi yanımda götürmüştüm, 20 tane sattım. 20 tabii ki küçük bir rakam ama bu pazara girmek için fuarlara katılmam, büyük alışveriş merkezlerine girmem lazım" diyor.
Yazarın Tüm Yazıları