3 yıldır Türkiye’ye Hello diyor

Dünyanın en çok satan magazin dergisi Hello, Türkiye’deki üçüncü yılını önceki akşam Ortaköy’deki The Marmara Esma Sultan Yalısı’nda kutladı.

Gecede Cengiz Abazoğlu’nun özel tasarım koleksiyonu "Ayna"nın gösterimi Uğurkan Erez’in koreografisinde yapıldı. Sunumu ve dekorasyonu ile adına yakışır bir gece düzenleyen Hello’nun, Türkiye’deki üçüncü yaş partisine, derginin üçüncü kuşak sabihi Eduardo Sanchez Perez, eşiyle birlikte katıldı.

Hello’nun Türkiye’de yayımlanmasından çok memnun olduğunu söyleyen Eduardo Sanchez Perez, davetlilere üçüncü yaşında birlikte olduklarında dolayı çok teşekkür etti. Sadece gece için kırmızı renge boyanan Esma Sultan’da Sarah Nile Cameron sahneye çıktı ve sahne performansıyla davetlilerin beğenisini topladı. Gece boyunca davetlilerle yakından ilgilenen Hello Yayın Direktörü Melda Narmanlı Çimen ve Yayın Yönetmeni Erdem Kırım, üçüncü yaş pastasını tüm ekiple birlikte kesti.

Davete, Güzide Duran, Harun Tan, Neslihan-Ahmet Kozanoğlu, Sevgi-Gündüz Gedikoğlu, Ebru-Haluk Sanver, Çiğdem-Emin Hitay, Kemal Gülman, İbrahim Kefeli, Gökhan Çarmıklı, Ahu-Can Has, Asuman-Hüsnü Güreli, Neslişah Alkoçlar, İsmail Acar, Gülay Kamaz ve Esin Maraşlıoğlu gibi iş sanat ve sosyal hayatın ünlü simaları katıldı.

Hello Dergisi’nin sahibi Eduardo Sanchez Perez, Yayın Direktörü Melda Narmanlı Çimen’e bu özel gece için teşekkür etti.

Davette Ayna adını verdiği koleksiyonunu sergileyen Cengiz Abazoğlu, geceye Deniz Akkaya ile katıldı.

Doğan Dergi Grubu’nun CEO’su Mehmet Y. Yılmaz, Hello dergisinin sahibi Eduardo Sanchez Perez ve Yayın Yönetmeni Erdem Kırım, Esma Sultan Yalısı’ndaki davet sonrası Reina’da dostlarını ağırladı. Perez, Boğaz’daki eğlenceyi görünce Reina’nın işletmecisi Ali Ünal’ı tebrik etti ve İspanya’ya davet etti.

Sosyete Cahide'ye akın etti

Alem dergisinin 15. yıl kutlamaları çerçevesinde önceki akşam Maçka’daki Cahide Sayfiye’de bir kutlama partisi düzenlendi. Partiye, sosyete yoğun ilgi gösterirken, davet için özel olarak Türkiye’ye gelen Paris Hilton’un kardeşi Nicky Hilton, partiye katılmadı. Bütün gün İstanbul’u gezen ve alışveriş yapan Hilton, çok yorulduğu gerekçesiyle partiye katılmayarak otelde dinlenmeyi tercih etti. Davete, "Sex and the City" dizisinin oyuncularından Jason Lewis, Georgette Mosbacher, Harrigte de Jersey, Melisa Eliyeşil, Demet Müftüoğlu, Pelin Akad, Pınar Altuğ, Yağmur Atacan, Deniz Akkaya, Cengiz Abazoğlu, Serra-Osman Merzeci, Can Akçay, Elif Dağdeviren, Esra Üstünkaya, Oktay Kaynarca gibi ünlü isimler katıldı.
Yazarın Tüm Yazıları