3 gün 3 gece süren açılış

Ets Group’un 240 milyon dolarlık yatırımla Antalya Belek’te Türk turizmine kazandırdığı, alışılagelmiş tatil anlayışını değiştiren Maxx Royal Golf&Spa, görkemli bir organizasyonla açıldı.

Cuma günü başlayıp pazara kadar devam eden açılışa iş, sanat ve turizm dünyasının seçkin isimleri katıldı. Ets Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy ve eşi Pervin Ersoy’un ev sahipliği yaptığı partide davetliler, ünlü perküsyoncu Erkut’un performansıyla keyifli saatler geçirdi. Maxx Royal Golf&Spa’nın plajındaki beach party ile devam eden eğlence, havuz başındaki galada sahneye çıkan ünlü Fransız grup Gold Singers’ın müzikleri ve havai fişek gösterisiyle renklendi.

Dedeman 45 yaşında

Türkiye’nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels&Resorts International, kuruluşunun 45’inci yılını Dedeman Ankara’da kutladı. Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman, Dedeman Hotels&Resorts International CEO’su Tamer Yürükoğlu ve Dedeman Ankara Genel Müdürü Nadir Kadakal’ın ev sahipliği yaptığı gecede misafirlere Dedeman otellerinin bulunduğu ülke ve yörelere ait lezzetler ikram edildi, ayrıca görkemli bir pasta kesildi.

20. yıla eğlenceli kutlama

Çırağan Sarayı, Kemer Country, Park Orman, Klassis ve Beltur Köşkleri’nde çeşitli kademelerde başarılı işlere imza atan turizmci Lütfü Sapmaz, meslek hayatındaki 20’nci yılını kutladı. Altı yıldır Portaxe ve Yıldız Parkı içindeki Dahill İstanbulu işleten Sapmaz, 20’nci yıl pastasını ailesi ve çalışanlarıyla birlikte kesti. Sunuculuğunu Vatan Şaşmaz’ın yaptığı gecede eğlence, DJ Suat Ateşdağlı’nın performansı ve Natalie Marchenko’nun saksafon şovuyla doruk noktasına ulaştı.

Uçmaya hazır mısınız

Hillside City Club, Kaliforniya merkezli Flight Club Aerial Arts ekibiyle birlikte özel hazırlanan “Trapeze Rig” platformunu İstanbul’a getirdi. Uçan Trapez (Flying Trapeze) deneyimini yaşamak, kendinizi bu heyecana teslim etmek için acele edin. Her bir derste 10 katılımcının yer alacağı 90 dakikalık Uçan Trapez deneyimi, 26 Haziran’a kadar devam edecek.

Diyet yemeğiniz bir tık’la kapınızda

Beslenme ve diyet konusunda uzman Dr. Murat Topoğlu ve Dr. Ümit Aktaş, www.diyetyemegi.com adlı web sitelerini Ramada Plaza Otel’in roof’unda düzenledikleri etkinlikle tanıttı. Devrim niteliğinde bir pişirme yöntemi olan ‘sous-vide’ ile düşük kalorili ve Türk damak tadına uygun yemekler hazırlayan sitenin ayrıcalıklarını anlatan sunum büyük ilgi gördü.

Şarap eğitmeni eşliğinde yemek

İstanbul’un en seçkin mekânlarından Sunset, bugün şarap tutkunları için özel bir yemek ve tadım daveti düzenliyor. Wines in Spirits by Wines&Spirits diploması sahibi Sandra Pollex’in de katılacağı davette sekiz farklı şarabın tadımı yapılacak. 18 kişiyle sınırlı olan yemeğin kişi başı fiyatı 190 TL.
Yazarın Tüm Yazıları