2013’te sizi neler bekliyor

Başaklar yılın ilk yarısında işle ilgili sonuçlar elde edebilir, ikinci yarıda önemli bağlantılar kurabilir.

Haberin Devamı

Çevrenizle ilişkilerinizin testten geçeceği bir yıla giriyorsunuz. Bu yıl ilhamı yakın çevrenizdeki kişilerden alabilirsiniz.Özellikle, 3-7-11 Haziran ve 19-20 Temmuz tarihlerinde çevrenizdeki kişiler size destek olabilir ve hayallerinizi gerçekleştirmek için pratik adımlar atabilirsiniz. Özgüven ve karizmanızın da yüksek olduğu bu süreçte tatminkâr işler olabilir.
İş hayatınız koruma altında
Yıla 4 Ocak civarı iş hayatınızı destekleyen Mars ve Jüpiter arasındaki harika bir açıyla başlıyorsunuz. 6-7 Şubat civarı işler daha da iyiye gidiyor. Yeni bir müşteri, doğru iş arkadaşları, işinizde imajınızın güçlenmesi, maaş artışı gibi olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.
Bu olumlu gidişat, kariyer ve iş evinizdeki Jüpiter tarafından haziranın sonuna kadar destekleniyor olacak. Yoğun çalışmalarınızın karşılığını alabilir, önemli pozisyondaki kişileri etkileyebilirsiniz.
25 Haziran sonrasında Yengeç burcuna geçen Jüpiter, sosyal çevreniz ve arkadaÅŸlarınız yoluyla büyümenin devamını getirecektir. Yeni baÄŸlantılar kurabilir, yeni çevrelere girebilirsiniz.Â
Parayla olan iliÅŸkiniz biraz daha istikrarsız bu yıl. Özellikle 27 Mart, 4 ve 18 Ekim civarlarında bu alanlarda dikkatli olmak gerekiyor.Â
Çocuklar ya da eşler için para harcanması gerekebilir
20 Mayıs ve 1 Kasım tarihleri ikili ilişkileriniz açısından zorlayıcı geçebilir,. Aşk hayatınız, çocuklar için yapılacak harcamalar, kredi ve borçlar, partnerinizin gelir durumu, mal mülk konularında sıkıntılar veya ani gelişmeler yaşanabilir.
7. evinizdeki Neptün büyüleyici ilişkileri gündeminize taşıyabilir. 25 Şubat-22 Mart aralığında yeni bir kişi hayatınıza girebilir, ancak etkilendiğiniz bu kişinin hiç de sandığınız gibi birisi olmadığını anlayabilirsiniz. 7-11 Haziran, 1-27 Temmuz ve 7 Ağustos civarında ilişkilerde gerilim meydana gelebilir.
15 Kasım tarihinde şiddetli fikir veya duygular, aşk hayatınızda köklü bir değişime neden olabilir.
Psikolojik veya fiziksel saÄŸlığınız sizi son zamanlarda daha fazla ilgilendiriyor. GeçmiÅŸe baÄŸlı yara ve sorunların onarımı bu yıl da sürebilir.Â
9-10 Mayıs civarında size her konuda liderlik edebilecek kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Bu dönemde aldığınız ruhsal eğitim size ömür boyu kalıcı dersler verebilir. Bugünlerde başlanan işler 6 ay boyunca sizi meşgul edebilir.
Evim güzel evim
8 Ocak, 6 Ekim-8 Kasım aralığında evinizde her yerde olduğunuzdan daha fazla keyif alabilirsiniz. Farklı kültürlerden ya da uzakta yaşayan kişileri evinizde ağırlayabilirsiniz. 25 Mayıs civarı yaşanacak gelişmeler, sizi evde bazı değişiklikler yapmaya zorlayabilir. Evle ilgili anlaşmaları sonuçlandırabilir veya ev sahibi olabilirsiniz.
Hepinize tüm sevdiklerinizle birlikte mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum.
Sağlık ve sevgiyle kalın...

Haberin Devamı

Yarın: Terazi burcunu 2013’te neler bekliyor?

Haberin Devamı

Not: Mutlaka yükselen burcunuzun yorumunu da okumalısınız.

BURÇLAR

Koç
Herkesi memnun edebilmek mümkün olmadığına göre en fazla dikkat ettiğiniz kişileri ön planda tutmanızda fayda var. Maddi kazanç fırsatı söz konusu. Özel yaşamınızda yapacağınız değişiklikler özgüveninizi artırabilir. Aşk hayatınız açısından olumlu gün.
 
BoÄŸa
Bugünlerde maddi bir ek kazanç ya da bir sürpriz söz konusu olabilir. Yeteneklerinizi ek kazanç sağlanmasına uygun şekilde hizmete sokabilirsiniz. Bir işbirliği iş planı yapmanızı gerektirebilir. Seyahat planları gündeme gelebilir.

Ä°kizler
Sizinle aynı hedeflere sahip kişilerle olumlu ilişkiler kurabilirsiniz. Bazı konularda kutlama havasına girerseniz aşırılığa kaçmak maddi ya da manevi kayıplara neden olabilir. Bildiklerinize ve tanıdıklarınıza güvenebilirsiniz.

Haberin Devamı

Yengeç
Size ait olmayan sorumluluklar yükleyen ve baskı oluşturan kişiler olabilir. Zamanınızı iyi arkadaşlarınızla ve ne olursa olsun güvenebileceğiniz kişilerle geçirmelisiniz. Sezgileriniz sizi doğru yönlendirecek.

Aslan
Alışverişe çıkabilir, size bazı konularda yardım edebilecek kişilerle konuşmanızı sağlayacak aktivitelere katılabilirsiniz. İmajınızı güçlendirmek için çalışmanız hayat tarzınızda farklılık yaratabilecek bir kişiyle tanışmanızı sağlayabilir.

BaÅŸak
Fazla bonkör olmaktan kaçınmalısınız. Sizden çok fazla şey talep edilebilir ya da yapmak istemediğiniz şeyleri yaptırmak isteyen kişilerle karşılaşabilirsiniz. Evle ilgili değişiklikler maddi açıdan kaygılara neden olabilir.

Haberin Devamı

Terazi
İyi dinlememeniz durumunda işte veya evde sizden istenenleri yanlış yorumlayabilirsiniz. Bazı konularda sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler olabilir. Eşit katılım prensibiyle hareket edilmesi gerekiyor. Aşırı hareketleri olan kişilere dikkat!

Akrep
Maddi konuları incelikle hesaplamalı. Ani harcamalar yapmadan önce geçmiş deneyimlerinizi hatırlamalısınız. Yapabileceklerinize ve size daha fazla para getirebilecek şeylere odaklanmalısınız. Bir aşığınız veya partneriniz size bedeller ödetebilir.
 
Yay
Duygularınızı açıkça gösterebilirsiniz. Evde yapacağınız değişiklikler size eğlenceli dakikalar yaşatabilir. Dürüst bir değerlendirme başarı ve başarısızlık arasındaki farkın anlaşılmasını sağlayabilir.

Haberin Devamı

OÄŸlak
Seyahatler esnasında veya yabancılarla, arkadaşlarla ya da akrabalarla ilişkilerde problemler yaşanabilir. Diğerlerinin isteklerine göre ani ya da öfkeli kararlar almamalısınız. Disiplinli olmanız günün sonunda size kazandırabilir.

Kova
Zamanı doğru değerlendirmeli ve başkalarının baskısıyla harekete geçmemelisiniz. Yeteneklerinize güvenmeli ve ihtiyaçlarınıza uygun hedefler belirlemelisiniz. Ufukta aşk var veya mevcut ilişki ilerliyor.

Balık
Çok fazla şey üstlenebilirsiniz. Önceliklerinizi belirlemeli ve bütçenize bağlı kalmalısınız. Bir ilişkiniz istikrarsız hal olabilir. Sizi kötü gösterebilecek yorumlardan kaçınmalısınız.

Yazarın Tüm Yazıları