2012’de Yay burcunu neler bekliyor?

Yıla iş hayatınızda ufak tefek problemler veya aile üyelerini ilgilendiren konularla başlıyorsunuz.

Haberin Devamı

Bu yıl dikkatleri üzerinize toplayacaksınız.
2012, duygusal anlamda bağlılık gerektiren ya da ani ilişkiler yılı olabilir. Ani evlilikler de yapılabilir. Ancak bu yıl duygusal değil, mantıklı kararlar alma eğilimindesiniz.
Değişim dönüşüm yıllarındasınız. Geçmişte önem verdiğiniz konular geride kalıyor ve hayatınızda her şey yenileniyor. Buna siz de dâhilsiniz!
Ufak tefek sorunlar sağlığınıza zarar verebilir. Özellikle mart, nisan ve temmuz aylarında sağlık sektörüyle ilgili konular gündeme gelebilir.
Aile üyeleriniz ve kuzenleriniz ilgi bekliyor olabilirler, aynı zamanda onların vereceği tavsiyelere de ihtiyacınız olabilir.
Kasım ayının ikinci yarısında bir iş değişikliği gündeme gelebilir.

2012’de İş

Özellikle yılın ilk yarısı yeni iş olanakları, türlü fırsatlar, terfiler, takdirler veya yeni bir kariyer çizgisi, Yay burçlarının ödülleri arasında olabilir.
Hedeflerinizi belirlemeli ve ulaşmak için gayret göstermelisiniz. Hayal kırıklığı yaşamayacaksınız. Sizden yüksek pozisyondaki kişileri ikna etmekte de zorlanmayacağınız bir yıl.
Gizli projelere başlayabilir veya ofis ortamında çok fazla efor gerektiren işler nedeniyle sosyal yaşama zaman ayıramayabilirsiniz. Yıl ortasında yaptıklarınız takdir edilecektir.
Yaz aylarında ise aşırı özgüvenle güçlü pozisyondaki kişileri karşınıza almanız veya tartışmalı ortamlar içine girmeniz zararınıza sonuçlar doğurabilir, dikkat!
Ekip çalışmalarına yatkınlaşmaya çalışmalı ve bireysel hareketlerinizin imajınızı zedelemesine izin vermemelisiniz.
İthalat-ihracatla uğraşanlar, akademisyenler, doktorlar veya araştırmacılar için şanslı bir yıl olacak.
Ocak ve eylül aylarında harcamalarınızı kontrol altına almanız ve gereksiz harcamalardan kaçınmanız gerekebilir. Para biriktirmek için uygun bir yıl.

Haberin Devamı

2012’de Aşk

Yılın ilk yarısı zorlayıcı, ikinci yarısı ise mükemmel etkiler bekliyor sizi sevgili Yaylar! Sizin için doğru kişiyi bulabileceğiniz bir yıl. Belki de yakınınızdaki birinin o özel kişi olduğunun farkına varacaksınız.
Bu yıl aşk hayatınızın işinizi etkilememesi için özel gayret göstermeniz gerekebilir. Duygusal anlamda yükselen enerjiniz ve heyecanınız nedeniyle hesapsızca para harcayabilirsiniz.
İlişki anlayışınızın değişeceği bir dönemdesiniz. Kendinizi güvende hissetmemeniz, mevcut ilişkinize zarar verebilir. Dolayısıyla adımlarınızı dikkatli atmalısınız.
Aşk hayatınız nedeniyle arkadaşlarınıza veya ailenize zaman ayıramamanız da bir diğer sorun olabilir.
Sosyal açıdan bazı engeller ve zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Sizden yardım bekleyen arkadaşlarınıza karşılık vermeniz zor olabilir.
Hepinize sevdiklerinizle geçireceğiniz mutlu ve huzurlu, güzel bir yıl diliyorum. Sağlık ve sevgiyle kalın...

Haberin Devamı

Not: Yükselen burcunuzun yorumunu da okumalısınız.

Yazarın Tüm Yazıları