2010’da burcunuzu neler bekliyor

Geçen hafta 2010 yılının detaylı burç yorumlarını yazmıştım.

Bugünkü yazımı ise 2010’da her burç için hangi konunun ağırlık kazanacağını anlatan, astrolojiye inanan inanmayan herkesin kolaylıkla okuyabileceği kısa özetlere ayırmak istiyorum.
Hepinize mutlu yıllar...

Koç
2010 sizi önümüzdeki yıla hazırlayacak türden bir yıl. Tüm zayıflıklarınız, hayatınızda çekidüzen vermeniz gereken bölümler bu yıl sizi biraz zorlayarak, 2011’e en bilinçli şekilde girmenizi sağlayacak. Yılın ikinci yarısı, Koç burcunun ilk haftasında doğanlar için oldukça şanslı geçebilir.

Boğa
Zevk ve aşk için güzel bir yıl. Sosyal hayatınız hareketli, yaratıcılığınız yüksek. Arkadaşlık ilişkilerinizin kuvvetlendiği bir yıl olacak 2010. Arkadaşlarınız kanalıyla yeni çevrelere girebilir, yeni aşk ilişkilerine başlayabilir (kendinizden büyük veya olgun kişilerle) veya arkadaşlarınızdan alacağınız yardımlarla hayatınızın pek çok alanında ilerleme fırsatını bulabilirsiniz.

İkizler
Jüpiter’in sizin 10’uncu konumunuza girmesiyle, çoğunuz pek çok mesleki taahhütlere bağlanacaksınız. Bu, sizin sadece her 12 yılda bir elde edebileceğiniz bir olanak. ış hayatınızla ilgili yeni fırsatlarla karşılaşabilir, yeni tanışacağınız kişiler ya da iş için çıkacağınız seyahatler esnasında yeni teklifler alabilirsiniz. şimdiye dek gösterdiğiniz gayretlerin sonuçlarını maddi-manevi alabileceğiniz bir yıla giriyorsunuz.

Yengeç
Maddi ve seyahat açılarından önemli bir yıl olacak. Ufkunuzu genişletmek için aşırı tutkulu çalışabilirsiniz. Bir geliştirme kursuna katılabilir, yüksek eğitime kabul edilebilir, yurtdışına seyahat edebilir ya da seyahatlerinizde artış gözlemleyebilirsiniz. Aslında bu yıl olanlar, önümüzdeki 10 yıl içindeki düzeninizi kuracak.

Aslan
Eşinizin veya ortağınızın finansal durumundaki genişlemelerden veya başkalarının imkanlarından fayda sağlayabileceğiniz, kredi veya borçlarınızı kolayca ödeyip, alacaklarınızı tahsil edebileceğiniz, sağlık dahil pek çok konuda korunacağınız bir yıla giriyorsunuz. şans oyunları, miras, nafaka, prim veya telif yoluyla da bol para kazanmanız söz konusu olabilir.
Yarın diğer burçlarla devam edeceğiz...
Yazarın Tüm Yazıları