20. yıla anlamlı kutlama

1989 yılında Dilek Sabancı tarafından kurulan Vista Turizm, 20’nci yılını bir sosyal sorumluluk projesiyle kutladı.

Haberin Devamı

Önceki gece Sakıp Sabancı Müzesi’nde Dilek Sabancı ve Vista Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Civelek’in ev sahipliğinde düzenlenen kutlama davetinde, şirketin 20’nci yılı şerefine başta turizm öğrencileri olmak üzere yaklaşık 2 bin 400 öğrenciye burs verileceği açıklandı. Sabancı ailesi, şirket ortakları, cemiyet ve iş dünyasından birçok seçkin ismin katıldığı gece, Sertab Erener’in şarkılarıyla renklendi.

Al Jamal’de bir dünya yıldızı

Tatil için Türkiye’yi tercih eden dünyaca ünlü İtalyan oyuncu Ornella Muti, önceki gece “Methini çok duydum” dediği Al Jamal’de eğlendi. Sevgilisi Fabrice Kerherve ile baş başa yemek yiyen Muti, lokalin atmosferine ve şovlarına hayran kaldığını söyledi. Çevresinde dans eden oryantallere alkışlarıyla eşlik eden ünlü yıldız, gülsuyu ile ellerini yıkayıp, masada kesilen lokumun tadına bakmayı da ihmal etmedi. Türk mezelerini de çok beğenen Muti, çiğköfte ve şakşukaya doyamadı, ikinci kez sipariş verdi.

Tatlıses Bianca’da

Haberin Devamı

Bodrum-Türkbükü’nün en popüler mekânlarından Bianca Beach Club’da yarın gece İbrahim Tatlıses sahneye çıkacak. Patron Emre Ergani, Tatlıses’i ikna etmek için bir aydır uğraştığını, sonunda başardığını söylüyor: “Tatlıses’in seveni çok. Sosyetemizde kendisine hayran olan, sesini beğenen birçok kişi tanıyorum. Şimdiden rezervasyonlar başladı. Herkes en ön masayı istiyor. Tek zorlandığım konu bu.” Ergani, Tatlıses’i Bianca’da sahneye çıkarma fikrini eşi Şebnem Hanım’dan aldığını söyledi.

Sayar’ın 5 Oda’sı

Bodrum-Türkbükü’ndeki Maki Otel’in hemen yanında, 5 Oda adlı yeni bir butik otel açıldı. Adından da anlaşılacağı üzere beş butik odadan oluşan ve odalarının hepsi deniz manzaralı olan otelin işletmeciliğini, Ali Sayar üstlendi. 5 Oda’da, 40 kişilik bir de restoran bulunuyor. Sayar’ın Patrizzia Ünder’e teslim ettiği restoran, Akdeniz mutfağından oluşan mönüsüyle dikkat çekiyor.

Liseli aşıklar gibi

Tülin-Erdoğan Demirören çifti, önceki gece Sabancı Müzesi’ndeki davete katıldı. Çift, Vista Turizm’in 20’nci kuruluş yıldönümü şerefine verilen davette sahne alan Sertab Erener’i birbirlerine sarılarak dinledi. Demirörenler o gece liseli aşıklar gibiydi.

Bir süredir birlikteyiz

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli’nin Jülyet Hanım’la yaptığı evlilikten olan kızı Selin Denizli, birkaç aydır Onur adlı bir işadamıyla flört ediyor. Sevgililere geçtiğimiz hafta Ortaköy’deki Anjelique’te rastladım. Selin Hanım, Onur Bey’le bir süredir birlikte olduğunu söyledi.

Yazarın Tüm Yazıları