2 Kasım’da evleniyor

Bir yıldır flört ettiği işadamı Ekrem Başarır’la geçtiğimiz yaz başında nişanlanan Efsun Yazıcı, düğün için gün sayıyor.

Çift, 2 Kasım akÅŸamı Swissotel’de düzenlenecek törenle nikáh defterine imza atacak. Üç ay önce baba olan oÄŸulları Serkan Yazıcı’nın kendilerine tarifsiz bir mutluluk yaÅŸattığını söyleyen AyÅŸe-Ä°brahim Yazıcı çifti, "OÄŸlumuzdan sonra kızımızın da mürüvvetini göreceÄŸiz, çok mutluyuz" diyor.Â

Kevin Costner, Q Jazz Bar’da davet verecek

Kevin Costner ve eşi Christine Baumgartner, şu sıralar İstanbul’da... Les Ottomans Otel’de kalan Costner ailesi için toplam sekiz oda ayırdıklarını söyleyen otel sahibi Ahu Aysal, dünyaca ünlü yıldızın cumartesi gecesi de Les Ottomans içindeki Q Jazz Bar’da bir davet vereceğini açıkladı. Barın sahibi Esen-Mehmet Ali Açılmış çifti, Costner’ın davet için kendi mekanlarını seçmesinden dolayı çok mutlu.

Şili şaraplarını büyükelçi tanıttı

Şili Büyükelçiliği’nin katkılarıyla The Ritz Carlton Otel’de düzenlenen "Şili Yemek ve Şarap Festivali" dün başladı. 4 Kasım’a kadar devam edecek olan festival nedeniyle önceki gün verilen kokteylde, davetlileri Şili Türkiye Büyükelçisi Francisco Marambio Vial, The Ritz Carlton Genel Müdürü Raul Salcido ve Şilili şarap uzmanı Pascual Ibanez karşıladı. Marambio Vial, gecede konuklara ülkesinin şaraplarını da tanıttı.

Kliniğe ortak aldı

Turgut Özal ve Tansu Çiller de dahil birçok ünlü ismin dişçisi olarak tanınan Nihat Tanfer, Nişantaşı Rumeli Caddesi’ndeki kliniğini yeniledi. Diş hekimi Kaan Ağfaloğlu ile ortak olan Tanfer, hastalarına Tanfer Klinik kalite ve güvencesinin yanı sıra uygun bir fiyat politikası sunma amacında olduklarını söylüyor. Tanfer, İstanbul Diş Hekimleri Odası’nın belirlediği asgari ücret tarifesine yakın bir fiyatla hizmetlerini sürdürmeyi amaçladıklarını belirtiyor.

Kimona’lı geceler

"En iyi kadın vokal" ve "performans" dallarında iki yıl üst üste Jammy ödüllerine aday gösterilen Kimona, Q Jazz by Les Ottomans’da sahneye çıkmaya başladı. Billboard gibi birçok önemli müzik dergisi ve otoritesinin de övgüyle söz ettiği sanatçı, 18 Kasım akşamına kadar, pazar günleri hariç 23:00-02:30 saatleri arasında bu mekánda program yapacak. Kimona’nın kendine özgü yorumu ile süslediği göz alıcı sahnesine tanık olmak istiyorsanız, rezervasyonunuzu yaptırın derim.

Açılışın tüm geliri Mehmetçik Vakfı’na

Cilt bakımı, medikal estetik, anti-aging, vücut bakımı, lokal zayıflama, lazer epilasyon, pilates&aletli pilates, masaj, saç tedavisi gibi alanlarda kadınlara hizmet sunacak olan Monica Luger Exlusive Beauty Club, önceki gün düzenlenen anlamlı bir açılış töreniyle sektöre girdi. Tuğçe Güder ve Tatiana’nın da katıldığı açılış gününün tüm geliri Avusturyalı yatırımcı Monika Luger tarafından Mehmetçik Vakfı’na bağışlandı. Geleneksel kırmızı kurdele yerine siyah kurdele kesilen açılışta, tüm konuklar da üzerlerinde birer siyah kurdele taşıdı.

50 yılın hikáyesi

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat, 50 yıllık başarı hikáyesini anlattığı anı kitabı "Alnımın Teriyle"nin tanıtımını, 30 Ekim akşamı Polat Renaissance İstanbul Hotel’de gerçekleştirecek. Cemiyet, sanat ve siyaset dünyasından birçok tanınmış simanın katılması beklenen davette, Polat dostlarına kitabını da imzalayacak.

Sen en deÄŸerlisin

Etiler’de hizmete açılan Oris, profesyonel eğitmenleri bünyesinde topladı. "Sen en değerlisin" sloganıyla kapılarını açan ve yaşadığı şehrin yabancılaştıran havasından uzaklaşarak mutlu olmak isteyenlere farklı yöntemler sunan Oris, grup çalışması ya da bireysel seans seçenekleri sunuyor. Merkezin kurucusu Özgül Köse, 2000 yılından bu yana meditasyon, yoga, enerji çalışmaları, nefes teknikleri, kuantum düşünce teknikleri, spor, sağlıklı beslenme ve masaj konularında yurtiçi ve yurtdışında aldığı eğitimleri bu merkezde katılımcılarla paylaşıyor.

Zincire bir halka daha

İlk şubesini 1990’da Ataköy Marina’da açan The North Shield’ın 18’inci şubesi, Fındıkzade’deki Ramada Istanbul Old City’nin içinde hizmete girdi. Yeni The North Shield Pub, diğer şubelerden farklı olarak 07.00-02.00 saatleri arasında hizmet veriyor ve konuklarına kahvaltı da sunuyor.

Ödüllü sanatçıdan 40 karikatür

Türk karikatürünün usta isimlerinden İsmet Lokman, ikinci kişisel sergisini açtı. 54 yıldır karikatürle uğraşan ve İsmet Lokman Karikatür Albümü adlı bir kitabı bulunan sanatçının İstanbul Büyükşehir Belediyesi Karikatür ve Mizah Müzesi’ndeki sergisi, 31 Ekim’e kadar gezilebilecek. Sergide, sayısız esere imza atan ve çok sayıda uluslararası ödülü bulunan sanatçının 2006 yılına ait 40 karikatürü yer alıyor.
Yazarın Tüm Yazıları