12 kişilik düğün

Ela Koşar, 35 yıllık eşi Alaaddin Koşar’dan 2006 yılında boşanmış, sonra araya giren dostlar sayesinde çift yeniden bir araya gelip aynı evi paylaşmaya başlamıştı.

Ama olmadı, ikinci şans da kullanılamadı, yollar kesin olarak ayrıldı. Ve Ela Hanım, 22 Ağustos’ta ANAP eski milletvekili Ogan Soysal ile nikáh masasına oturdu. Koşar ailesinin Göztepe’deki köşkünün bahçesinde düzenlenen törende, nikáhı Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kıydı. Ela Hanım’ın şahidi kız kardeşi Leyla Atalık, Ogan Bey’in şahidi ise Cemre Birand’dı...

Tören çok sadeydi. Davetli sayısı, Ela Koşar’ın babası İsmail Türsan da dahil sadece 12 kişiydi. Fettah ve Elhan adında iki çocuğu, bir de torunu olan Ela Koşar’a, nikáh masasını süsleyen devasa boyutlardaki çiçeği dostu Zeynep Kunt göndermişti. Çiftin alyansları ise Glitz’dendi ve onlar için özel olarak tasarlanmıştı. Ela Hanım ile Ogan Bey, bu sade ama zarif davetin ardından balayını geçirmek üzere Bodrum’a gitti.

Dünyaya Boğaz’dan açılacak

Tween firması, yarın akşam Suada’da çok özel bir defile düzenliyor. Miu Miu ve Prada erkek koleksiyonlarını var eden, Tom Ford’un da kreatif danışmanlığını yapan David Bradshaw tarafından hazırlanan Tween koleksiyonu, yerli ve yabancı pek çok seçkin ismi izleyeceği bu defileyle tanıtılacak. "Türkiye’den dünyaya bir marka çıkacak ve bu markaya da ilk ben imzamı atmak istiyorum" diyen Bradshaw, defile için çok özel bir kurgu hazırladığını açıkladı. Gucci, Dolce&Gabbana, Emporio Armani gibi moda devlerinin defilelerinde boy gösteren mankenlerin görev alacağı defile hakkında, Orka Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu da "Dünya modasında artık biz de Tween markamızla varız." diye konuştu.

Bir Bodrum klasiği

Türkbükü’nün belki de en eski butiği, İpek Özdoğu’nun sahibi olduğu İpekçe... Özdoğu’nun özgün tasarımlarının satışa sunulduğu mağaza, tam 15 yıldır trendlerden uzak kalmaya çalışanların vahası durumunda... Çeşme-Alaçatı’da da bir butiği olan İpek Hanım, "Bu mekanın adı artık Bodrum’la özdeşleşti. Ünlü simalar sık sık uğruyor. Bu ilgi de beni çok mutlu ediyor" diyor.

Sarayda evlendiler

Ayşe-Ergun Gürsoy çiftinin oğlu Ali Gürsoy, iki yıldır flört ettiği Melis Çiftçi ile geçtiğimiz gün evlendi. Beylerbeyi Sarayı’nda gerçekleşen, Bettina Machler ile Candan Kramer’in şirketi B&C Atelier D’ambiance’ın organize ettiği törene Rahmi Koç, Suzan Sabancı-Haluk Dinçer, Serdar Bilgili, Fatih-Fulya Terim, Ralf Tezman, Hüsnü-Asuman Güreli ve Kadir İnanır’ın da arasında bulunduğu cemiyet ve sanat camiasından birçok isim katıldı.

Melis Çiftçi’nin Dilek Hanif imzalı gelinlik giydiği törende, Ali Gürsoy’un smokini Vakko imzası taşıyordu. Ali Bey’in nikáh şahitliğini Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç, Melis Çiftçi’nin şahitliğini ise kuzeni Raif Dinçkök yaptı. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’ın kıydığı nikáhın ardından, Can Atilla, Gibsy Kings ve Saint Tropez’den gelen Kelly Starlight müzikleriyle geceye renk kattı. Çift balayını Cot D’azur’da geçirecek.

Pedikürcünün gazabına uğradı

Bir süredir Bodrum’da olan Nil Bentürk, önceki gün Türkbükü sahilinde seke seke yürürken objektiflere takıldı. Sağ ayağının baş parmağı da sargılıydı. Sebebi çok geçmeden anlaşıldı: Pedikürcü gazabı! Uzun zamandır tırnak batması sorunu yaşayan Bentürk’ün canı, pedikür yaptırdığı kişi sorunlu tırnağını biraz derinden kesince fena yanmış. İki gündür parmağında sargıyla gezen ve düzenli olarak pansuman yaptıran Nil Hanım, birkaç gün daha bu şekilde dolaşmak zorundaymış.
Yazarın Tüm Yazıları