Trabzonspor tat vermiyor

ÖNCE “YOK” lardan başlayalım. en başta elektirik yoktu. Maç başlamadan kesildi, maç başlarken geldi. Beşinci dakikada yine kesildi.

Haberin Devamı

Yaklaşık 10 dakika karanlıkta kaldık ve futbolcular maça ısınmadan soğudu. Bir başka yok ise taraftar. Sen git İtalya’da İnter’i devir, aylar sonra taraftarının karşısına çık ama tribünler dolmasın.
En büyük yokluklar içinde olan ise Trabzonspor. Avrupa’da aslan kesil, Türkiye’de ise kedi bile olama. Koskoca ilk yarıda Volkan’ın direkten dönen topundan başka bir şey yok. Yok dedik ya, özellikle ilk yarıda hırs yok, azim yok, istek yok, heves yok. Nerede İtalya’daki Trabzonspor, Avni Aker’de elektiriklerinde sık sık kesildiğini göz önüne alırsak mum ile arıyoruz. Kanatlar hiç çalışmıyor. Colman, Zakora ve biraz’da Volkan. Diğerleri hemen hemen tamamen yokları oynuyorlar.
Şimdiden uyaralım bu gidiş hiç de hayra alamet değil. İki hafta geride kaldı Trabzonspor tat vermiyor. Bizler Avrupa’da ki Trabzonspor’u istiyoruz.
İstanbul Belediyespor’a gelince, Belediye çalışıyor ve işini yapıyor. Çukurları, pardon boşlukları iyi dolduruyor, defansta rakip forvetlere göz açtırmıyor ve kendi ceza alanlarını iyi süpürüyor. Kısacası işini iyi yapıyor ve karşılığını da alıyor. Abdullah Avcı ve ekibi alkışı hak ediyor...

Haberin Devamı

İki hafta geride kaldı Trabzonspor ışık vermiyor. Kanatlar hiç çalışmıyor. Şimdiden uyaralım bu gidiş hiç de hayra alamet değil.

Yazarın Tüm Yazıları