Hep böyle olsun

Fenerbahçe, ilk maçtaki beşiyle, yüksek ritimden ve geçiş hücumlarından bulduğu sayılarla beslenen rakibi ve oyunu düşük skorda tutma ezberini bozmadan başladı oyuna.

Haberin Devamı

Canaan savunmamızdan bulduğu açıklardan üçlükleri erken yağdırmaya başlayınca maça erken pençe attılar. Hücumda set tempomuzun düşük olması ve Wilbekin’in boşluğunu dolduracak oyun kurucuyu bulamayışımız nedeniyle şut pozisyonu yaratamadık.

Boyalı bölge dışında kaldığımızdan hücum verimliliğimiz çok düşük seyrederken ve16 fark yemişken sağ olsun koçları Bartzokas canımızı yakmakta olan esas adamlarını kenara alınca Edwards sayıları ve hücum ribaundu etkinliğiyle ilk yarı bitmeden maçı yakaladık. Olağan maç çeviricileri bençte buz kesmiş olduklarından ikinci yarıda sahneye döndüklerinde Fenerbahçe’ye arzuladıkları şoku yaşatamadılar. Denk skorda girilen son çeyrekte karadeliğe düşmedik.

Akılı ve şuurlu şekilde kontrolü kaybetmeden servis kırdık. Sloukas misyonu gereği asist ve skoruyla varını yoğunu ortaya koydu ama Fenerbahçe ‘biz bitti demeden bitmez’ gecesi daha yaşattı sevenlerine.

Yazarın Tüm Yazıları