300 dakikadır gol yok

Santos hâlâ Beşiktaş’a parlak ve yaratıcı fikirlerle dolu bir dokunuş yapamadı.

Haberin Devamı

Beşiktaş, 3 maçtır gol atamıyor. Uzatmalarla birlikte 300 dakikaya tekabül ediyor bu süreç. Ligin en çok gol yiyen takımı Pendikspor’a atamadı. Krizdeki tüm yıldızları takımdan ayrılmış 10 kişi oynayan Adana Demirspor’a atamadı, dün de Sivasspor deplasmanından eli boş döndü. Bu durumu izah etmek kolay değil.

FERNANDO SANTOS TAKIMI AYAĞA KALDIRAMADI

Futbolda bireysel performanslar ve kalite önemli bir unsur ancak hücumda en önemli parametre, hareketlilik ve rakip ceza alanında çoğalmak. Takım halinde birlikte hücum edebilmek... Beşiktaş’ta bunların hiçbirisi yok.

Ne yazık ki realite Fernando Santos’un bu takıma parlak ve yaratıcı fikirler ile dolu bir dokunuş yapamadığı. Mental olarak çökmüş oyuncu grubunu ayağa kaldıramadığı... Halbuki Serdar Topraktepe takımın başında çıktığı maçlarda bunu yapmıştı.

Haberin Devamı

SERKAN TOKAT PENALTIYI NEDEN iPTAL ETTiRDi?

Dün kaleci Ersin Destanoğlu’nun yediği hatalı gol Sivas’ın skoru korumak için maç boyunca savunmada kalmasını sağladı ve zaten pozisyon üretme konusunda sorun yaşayan Beşiktaş bu kilidi açamadı.

Bir paragraf da maçın VAR hakemi Serkan Tokat için. Ali Şansalan’ın çaldığı penaltıyı iptal ettirmek için neden VAR’a davet etti? Protokole göre penaltı olmadığını, hiç temas olmadığını net delille ortaya koyması gerekiyor.

Beşiktaş, kötü oynuyor, zor günler geçiriyor ancak 2 maçtır hakemlerin verip vermediği kararlar da izaha muhtaç.

Yazarın Tüm Yazıları