Maxim’in atılması her şeyi değiştirdi

Gaziantepli futbolcu kendini zorla oyundan attırınca, başta Fenerbahçeliler olmak üzere sahadaki herkesin dengesi bozuldu.

Haberin Devamı

Sezonun ilk lig maçında yeni transferler arasında Szymanski, Dzeko ve Tadic Fenerbahçe taraftarının en çok merak ettiği futbolculardı. 3. dakikada Dzeko’nun baskıyla kazandığı topu Tadic’e aktarması ve sonrasında Sırp futbolcunun akıl dolu pasıyla filelere göndermesi gerçekten çok klastı. 18. dakikada Szymanski’nin şapka çıkartılacak ara pasını Dzeko’nun gole çevirmesi Fenerbahçe’nin coşkusunu ve arzusunu artırdı. Bu sezon Dzeko-Szymanski-Tadic üçlüsünün iletişimi ve oyunu Fenerbahçe’yi farklı bir futbol anlayışına taşıyacak.

ALTAY VE DEFANS HATALIYDI 

Maxim’in oyundan atılmak için elinden geleni yaparak kırmızı kart görmesi maçın tadını kaçırdı. Taraftar fark daha da açılacak beklentisinde içindeyken ilk yarının son dakikasında 10 kişilik Gaziantep sürpriz bir gol atarak devreyi 2-1 bitirdi. Bu golde kaleci Altay kadar, duran topta adam paylaşımını sağlıklı şekilde yapamayan defans oyuncuları da hatalıydı.

Haberin Devamı

RAKiBi ABLUKA ALTINA ALAMADI

Fenerbahçe’nin daha atak başlamasının beklendiği ikinci yarının başında Tadic penaltıyı kaçırınca Fenerbahçe’de bir tedirginlik oluşmaya başladı. Gaziantep’in gücü olmamasına rağmen, 80. dakikaya kadar Fenrebahçe’nin yoğun temposu ve rakibi abluka altına alan bir oyunu yoktu.

TARAFTARA ‘ACABA’ DEDiRTTiLER

80. dakikada Dzeko’nun vuruşunda direğe takılan Fenerbahçe, oyunu rakip ceza sahasına yığar gibi gözükse de, ilk yarıdan farklı bir görüntüdeydi. Bu bölümdeki görüntüler, aklı geçen sezonda kalan Fenerbahçe taraftarlarına “Acaba” dedirtti.

SORU iŞARETLERi OLUŞTU

Aslında 23. dakikada Maxim’in kendini attırmasıyla, en başta Fenerbahçeli futbolcular olmak üzere Gaziantep’in ve hatta hakemin dengesi bozuldu ilginç bir şekilde. 10 kişilik Gaziantep’e karşı Fenerbahçe tek farklı galibiyetle sezona üç puanla başladı ancak kafalarda soru işaretleri oluştu.

Yazarın Tüm Yazıları