Şimşek ateşi yaktı

Geçtiğimiz sezonun başarılı Mavi Şimşekli armadası Adana Demirspor Süper Lig’in ilk maçında hem de deplasmanda Giresunspor’u mağlup ederek lig ateşini yaktı ve büyük bir moralle evine döndü.

Haberin Devamı

İyi bir kamp dönemi geçirerek İtalya’da kupa kaldıran Mavi Lacivertliler usta ayakları ve kalitesi ile bu sezon da üst sıraları zorlayacak bir görüntü verdi.

YILDIZLAR TOPLULUĞU

Geçen sezonki kadrosunu koruyan yaptığı nokta transferlerle yıldızlarını çoğaltan Mavi Şimşekler, Giresun karşısında ilerisi için umut verdi. Oyunu geriden kuran, orta sahayı çabuk geçen, sağlı sollu ataklarda izlediğimiz Adana Demirspor özellikle ilk yarıda üstün bir performans göstererek kalitesini gösterdi. Attığı gollerde de bireysel yetenekler ortaya çıktı. Gerçekten yıldızlar topluluğu haline geldi Mavi Şimşek.

Gökhan İnler,  Belhanda, Onyekuru, Ndiaye, Assombalonga, Samet, Rakitskiy, Rodrigues’i ile Mavi Lacivertlileri izlemek zevk verdi. Hele bir de bu takıma dünya yıldızı, süper star Balotelli de girince seyir zevki bir başka olur. Giresun karşısında güzel goller ve akıllı, tempolu, usta işi bir oyunla galibiyet geldi. Mavi Şimşekler yıldızlarıyla takım olursa, daha kompakt bir yapıya bürünürse sezon sonunda sürpriz de yapabilir.

Haberin Devamı

KAPTAN SAHNEYE ÇIKTI

Adana Demirspor’da kaptan Gökhan İnler’e ayrı bir parantez açmamız gerek. Giresun karşısında oynadığı oyunla attığı golle takım içerisindeki liderliği ve arkadaşlarıyla uyumu, centilmenliği ile öne çıktı kaptan Gökhan İnler. İlerlemiş yaşına rağmen formundan hiçbir şey eksilmemiş kaptana her zaman ihtiyaç var.

Yeni transfer Ertaç da ilk maçı olmasına rağmen yaptığı kurtarışlarla, önündeki arkadaşlarıyla uyumu, topu oyuna sokmasıyla güven verdi. Yediği gollerde de şanssızdı. Geçen sezondan beri devam eden Teknik direktör Montella da takımı iyi hazırlamış. Şimdi bu galibiyeti unutup daha disiplinli, daha oturmuş bir takım olan Sivas maçına hazırlanmak lazım.

TARAFTAR YALNIZ BIRAKMADI

Sezonun ilk maçı deplasmanda olmasına rağmen ülkemizin en iyi taraftar gruplarından biri olan Mavi Şimşekler, Giresun’da takımı yalnız bırakmadı. Adana’dan otobüslerle, hatta motosikletle Giresun’a giden taraftarlar, maç boyunca ve son düdük sesi duyulana kadar ekibi destekledi. Maç sonu takımı tribünlere davet ederek galibiyeti futbolcularla kutladı. Bu 3 puan henüz ligin ilk maçında büyük moral oldu tüm camiaya. İyi başlamak çok önemliydi, iyi başlandı, teşekkürler Mavi Şimşekler...

Yazarın Tüm Yazıları