Eksi 10'da beraberlik iyidir

Sezona süper giriş yapıp, sahaya koyduğu oyunla büyük beğeni alan Alanyaspor deplasmanda yine takıldı. Aslında son haftalarda rakipleri onları durdurmanın formülünü bulmuştu. Topu Alanyaspor’a bırak, sahana çekilip katı defans yap, kontrataklarla golü bul ve puanı al.

Haberin Devamı

Dün Erzurumspor da böyle bir taktik uyguladı. Rakibinin üstüne gitmeyip, ani geliştirdiği atakla hedeflediği gole Emrah Başsan’ın ayağından ulaştı. Alanyaspor katı defansı aşmakta zorlanırken ilk yarıda kayda değer pozisyon yaratamadı. Böyle bir dizilişle ortaya çıkan oyun, seyir açısından zevk vermese de amaç puan almak olunca diyecek fazla bir şey yok. İkinci yarıda turuncu yeşilliler açısından daha etkili bir mücadele vardı. Maç, ağırlıklı olarak Erzurumspor sahasında geçti. Kilidi, Bakasetas ceza sahası dışından attığı güzel şutla açtı. Kalan yaklaşık 30 dakikada, özellikle Davidson’un çizgiye inerek yarattığı etkili pozisyonlar ev sahibinin defansında eridi.

6 GÜN SONRA RÖVANŞ

Efecan ve Siopis’ten mahrum oynayan Alanyaspor’da Salih Uçan diri bir görüntü sergiledi. Oyuna yön vermek ve topu arkadaşlarıyla buluşturmakta oldukça başarılıydı. Kupada rakibini 4-1’le eleyen Alanyaspor, 6 gün sonra eksi 10 derecede oynanan zorlu karşılaşmada 1 puanla yetinmek zorunda kaldı. Erzurumspor sahasında galibiyetle tanışamazken, rakibi de zirve yarışında bir adım geride kaldı

Haberin Devamı

 

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" SADECE Misli.com'da! Hemen üye ol...

Yazarın Tüm Yazıları