GeriSeyahat Kurban Bayramı’nda Dubai
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Kurban Bayramı’nda Dubai

Kurban Bayramı’nda Dubai

MNG Turizm Kurban Bayramı’nda Dubai’ye tur düzenliyor.

Arap kültürünün, batı kültürüyle en uyumlu birlikteliğinin yaşandığı kentte, Palmiye Adası, Yelken Oteli, Altın ve Baharat Çarşıları, Jumeirah Camii, su-ses-ışık gösterileri gibi cazibe mekanlarını gezme imkanı bulacaksınız. Alışveriş ve eğlence konusunda da alternatifler sunan Dubai, deniz, kum, güneş üçlüsünü sevenlere hitap ediyor. Tur programı içinde farklı bir macera deneyimi yaşatan çöl safari de bulunuyor. 12, 13, 15 Ekim tarihlerinde başlayan 4 gecelik turların fiyatı 599 Euro’dan başlıyor.
(www.mngturizm.com)

Seyahat tutkunlarına müjde

Kurban Bayramı’nda üyelerini New York’tan Roma’ya, Bangkok’tan Maldivler’e farklı zevklere hitap eden tatil rotalarına götüren bonubon.com, ‘ikincisi bizden’ kampanyası başlattı. Londra, Paris, Los Angeles, Atina ve daha birçok şehre yapacağı tatili bonubon.com ile planlayan platform üyelerinin satın aldıkları ikinci paketin tutarı kumbaralarına geri yükleniyor. Üyelere tatile kiminle gideceklerini seçmek kalıyor.

İskandinavya turu

Jolly Tur, 12 Ekim tarihinde 7 gece 8 gün, Kurban Bayramı’nı kapsayacak İskandinavya turu düzenliyor. Kopenhag, Oslo ve Stockholm gezilecek yerler ararasında. Oslo durağında bir gün gemide gecelenecek. Fiyatı 1099 Euro’dan başlıyor.

Kıbrıs’ın tam zamanı

Merit Cyrstal Cove Hotel, Kuzey Kıbrıs’ta, Girne’deki Zefiros koyu üzerinde, Akdeniz’in hemen kıyısında yer alıyor. Girne merkezine 10, Ercan Havalimanı’na 38 km uzaklıkta. Dev iskelesi, SPA’sıyla dikkat çekiyor. Ala-carte restoranların yanı sıra, sabah, öğle ve akşam kurulan açık büfelerdeki yemeklerden faydalanabilirsiniz. Otelde Kurban Bayramı’na özel etkinlikler de var. 17 Ekim perşembe günü yemekli olarak Muazzez Ersoy konseri düzenlenecek. Bayramda konaklama fiyatı gecelik kişi başı 700 TL’den başlıyor. (www.merithotels.com)

Prontotour’dan bayram hediyesi

Prontotour, Kurban Bayram’ında Güney Amerika veya Küba seyahatlerini seçenlere, 31 Ekim’de başlayacak 4 günlük İtalya’nın Amalfi sahilleri turunu hediye ediyor. Renkli festivalleri ile ünlü küçük bir kültür kenti olan Amalfi sahillerinde, yapımına 9. yüzyılda başlanan ve sonraları pek çok kez onarılan St. Andrea Katedrali, Chiostro del Paradiso Manastırı ile şimdi otel olan eski Kapuçin Rahibeler Manastırı kentin önemli yapıları arasında yer alıyor. (www.prontotour.com.tr)

100 TL’lik alışverişe 50 bonus mil

Odeon Tours, Türk Hava Yolları’nın Özel Yolcu Programı Miles&Smiles üyelerine, yaptıkları her 100 TL’lik alışveriş karşılığında 50 bonus mil kazandırıyor. (www.odeontatil.com)

False