GeriSeyahat Isparta'da Deniz Ve Göl Var Mı? Isparta Yakınındaki Denizler Ve Göller Neler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Isparta'da Deniz Ve Göl Var Mı? Isparta Yakınındaki Denizler Ve Göller Neler

Isparta'da Deniz Ve Göl Var Mı? Isparta Yakınındaki Denizler Ve Göller Neler

Isparta'da deniz ve göl var mı? Güzel illerimizin arasında yer alan Isparta birçok alanı ile ev sahipliği yapmaktadır. Her anlamıyla ağırlamış olduğu misafirler ile turistik bir kentimiz olmaya baş koymuştur. Bu ilimizde yazın oldukça hareketli zamanlar geçirmek mümkündür. Isparta'da deniz ve göl var mı tüm detayları ile derledik.

 Isparta'da deniz ve göl var mı? Isparta ilimizde turistik gezi yerlerinin bulunmasına rağmen deniz kıyısı olmayan ilimizdir. 

 Isparta'da Deniz ve Göl Var mı? 

 Değerli ve gezilip görülmesi gereken şehirler arasında yer alan Isparta ilimiz de deniz bulunmamaktadır. Lakin turistlerin veya kendi halkının serinlemesini sağlayacağı Eğirdir Gölü ile meşhurdur. Bu gölün geniş araziyi kaplaması ve plajlarının olması deniz olmasa bile varmış gibi bir ortam yaratmaktadır. 

 Yaz aylarında sık şekilde vakit geçirilebilecek keyifli yerler gölün etrafın da bulunmaktadır. Oldukça kalabalık ve tercih edilen bir yer haline gelmiştir. Eğirdir gölü Isparta’nın deniz ihtiyacını fazlasıyla karşılamaya devam etmektedir. 

 Isparta Yakınındaki Denizler Ve Göller Neler 

 Isparta iline deniz yakın olmamakla birlikte şehrin ihtiyacını karşılayan olukça büyük temiz ve plajı olan Eğirdir gölü mevcuttur. Bedre, Yalvaç, Altınkum, Taşevi Isparta’nın en yaygın ve bilindik olan plajlarındandır. Haziran ayların da serinlemek için ziyaretçi akını ile baş başa kalmaktadır. Deniz seviyesinden yüksek olması ile birlikte serinlemeye ve tatil yapmaya uygun yerlerden birisidir. Doğa harikası bir kentimizdir.

 

 

False