Fırsatlar- Fikirler - Seyahat Haberleri
GeriSeyahat Fırsatlar- Fikirler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Fırsatlar- Fikirler

Fırsatlar- Fikirler

Kemer’de tatil keyfi

Kemer’de bulunan Palmet Resort Hotel, Selçuklu üslubuna dayanan mimarisiyle dikkat çekiyor. Toros manzaralı odaları var. İki farklı restoranı bulunuyor. Ana restoran olan Sini’de sabah, öğle ve akşam yemeği yiyebilirsiniz. Mare Nostrum’da Türk ve İtalyan mutfaklarından alternatifler, deniz mahsulleri ve suşi deneyebilirsiniz. Otelde ayrıca dört farklı bar bulunuyor. Otelin Spa hizmeti de var. Türk banyosu, masaj ve cilt bakımı hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. İki kişi gecelik ultra her şey dahil konaklama fiyatı ağustos ayı 400, eylül ayı 320 TL.
(www.palmethotel.com)

Bozburun’da sakin ve huzurlu

Bozburun’daki Suna Pansiyon, denize sıfır konumda yer alıyor. A ve B olmak üzere iki ayrı bloktan oluşuyor. Tüm odaları deniz manzaralı, klimalı, 24 saat sıcak su var. Kahvaltıda tesisin kendi üretimi olan Bozburun’un yöresel tatları ev ekmeği, kekik balı, kekik, adaçayı, badem bulabilirsiniz. Tesise ait şezlonglar ve şemsiyeler deniz kıyısında müşterilerin kullanımına açık. Suna Pansiyon’da 2 kişi gecelik oda-kahvaltı konaklama fiyatı 130 TL. (www.sunapansiyonbozburun.com)

Karadağ turu 449 euro

Pronto Tour, 4-8 Eylül tarihleri arasında, 4 gece 5 gün süren Karadağ turu düzenliyor. Podgorica, Budva, Kotor gezip görülecek yerler arasında. Fiyatı 449 euro. (www.prontotour.com)

False