GeriSeyahat Berlin'deki en popüler eğlence mekanları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Berlin'deki en popüler eğlence mekanları

Berlin'deki en popüler eğlence mekanları

Her tarza uygun bir eğlence mekanı bulabileceğiniz Berlin'de gece hayatı oldukça renkli... İşte Almanya'nın başkenti Berlin'deki 4 popüler eğlence mekanı...

Son yıllarda artan popülaritesiyle Avrupa'da sıkça tercih edilen rotalardan Berlin yoğun hipster nüfusu ile yeniliklere öncülük eden bir anlayışa sahip. Kentin insanlara sunduğu özgür yaşam biçimi ve eğlence pek çok turisti Berlin'e çekmeye başladı. Her tarza göre bir eğlence mekanının yer aldığı Berlin'de siz de zevkinize göre bir yerler bularak eğlencenin tadını bu hip şehirde sonuna kadar çıkarabilirsiniz.

1. BERGHAİN

Berlin'in belki de en acayip ve listede adı geçmese olmaz mekanlarının başında gelen Berghain, devasa bir binada yer alıyor. Eski elektrik santralinin gece kulübüne dönüştürülmesi ile farklı bir ruh kazanan mekan, sadece Berlin'in değil, dünyanın en popüler gece kulüplerinden biri. Önünde uzun kuyruklar oluşan mekanda içeri herkes alınmıyor. Hatta dünya starlarının bile kapıdan çevrildiğini ekleyelim. Tekno müziğin şehirdeki en iyi temsilcilerinden olan Berghain'de karanlık ve özel oda gibi alanların yanı sıra genel bir alan da mevcut. Farklı alanlarda tekno dışında house müzik de dinleyebileceğiniz bu mekana alınmak için hip ve fazla hazırlanmamış şekilde giyinmeniz öneriliyor. Mekana giriş 14 euro.

Berlindeki en popüler eğlence mekanları

2. CLUB DER VİSİON

Kreuzberg semtinde Spree Nehri kenarında bulunan Club der Visionaere birkaç kulübenin birleşiminden oluşuyor. Dalgakıran üzerine inşa edilen bu eşsiz mekan önceleri sadece yaz aylarında açıkken yeni dekorasyonu ile çatı katında kışın da ziyaretçilerini ağırlıyor. Pazartesiden cumaya saat 14:00'de haftasonları ise akşam açılan mekana giriş ücreti 5 euro.

Berlindeki en popüler eğlence mekanları

3. WEEKEND

Mitte semtinde yüksek bir kulenin 12 ve 15'inci katında bulunan mekan enfes bir şehir manzarasına sahip. Güvenle eğlenebileceğiniz ve manzaraya doyacağınız mekanın terası 23:00'e kadar açık olsa da mekanın kapalı kısmı perşembe cumartesi günleri arası gece yarısından sonra açılıyor ve giriş ücreti 10 euro.

Berlindeki en popüler eğlence mekanları

4. SALON ZUR WİLDEN RENATE

Kitsch dekorasyonu ile kendinizi Alice Harikalar Diyarı'nda hissedeceğiniz bu orijinal mekanda etrafınızı palyaçolar sarabilir. Dekorasyonu ile farklı bir deneyim yaşayacağınızı ilk görüşte size hissettiren mekanda tekno müzik eşliğinde sabaha kadar dans edebilirsiniz. Mekan Cuma ve Cumartesi günleri en popüler zamanlarını yaşıyor.

Berlindeki en popüler eğlence mekanları

False