Bu evliliÄŸin bitmesi herkesi ÅŸaşırtmıştı: Artık kendine karşı dürüst... 'Bomba' gerçekleri açıklayacak!

Güncelleme Tarihi:

Bu evliliğin bitmesi herkesi şaşırtmıştı: Artık kendine karşı dürüst... Bomba gerçekleri açıklayacak
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 06, 2023 11:48

Hollywood bundan iki hafta önce kimsenin beklemediği bir boşanma haberiyle sarsıldı. Tam 27 yıldır hayatı paylaşan ve evliliğin aşkı öldürmediğine kanıt olarak gösterilen Hugh Jackman ve Deborra Lee Furness, boşanmaya karar verdiklerini açıkladı.

Haberin Devamı

HAYATIYLA İLGİLİ 'BOMBA' GERÇEKLER GELİYOR
Çiftin açıklamasının ardından deyim yerindeyse "bir an bir sessizlik" oldu. Şoke eden bir haber duyulduğunda yaşanan bir durumdu bu. Tabii sonra yorumlar havada uçuşmaya başladı.

Yakın arkadaşlarına ve aile dostlarına bakılırsa, iki evlatlık çocuklarıyla bir evlilik sürdüren Jackman ve Furness için o kadar da şaşırtıcı değildi bu durum.

Çünkü onlar böyle bir gelişme yaşanacağının işaretlerini çok önceden almışlardı. Zaten bu evlilik boşanmaya gidiyordu.

Öyle ya da böyle Hollywood'un uzun evliliklerinden biri daha tarihe karıştı. Fakat öte yandan dışarıdan bakıldığında çok iyi anlaşıyor gibi görünen ve çeyrek asrı birlikte geçiren çiftin neden boşandığı da merak konusu oldu.

Hugh Jackman ve Deborra Lee Furness, bu konuda net bir açıklama yapmadılar. Bu yüzden de herkes bu şoke eden kararın ardındaki gerçekleri merak ediyor.

Haberin Devamı

İşte bu konuda Jackman cephesinden bir haber geldi. Ünlü oyuncu hayatındaki "bomba gibi" gelişmeleri anlattığı bir anı kitabı yazmaya başladı.

Bu evliliğin bitmesi herkesi şaşırtmıştı: Artık kendine karşı dürüst... Bomba gerçekleri açıklayacak

BİLİNMEYENLERİ SATIRLARA DÖKÜYOR: ARTIK KENDİNE KARŞI DÜRÜST
İleri sürülenlere göre bu kitapta da hayatıyla ilgili, bugüne kadar hiç sözünü bile etmediği çarpıcı itiraflarda bulunacak. Bütün bunlara evliliğinin bitmesinin ardındaki gerçek nedenler de dahil!

Us Weekly'ye konuşan bir kaynak Hugh Jackman'ın artık anılarını yazmaya tam anlamıyla hazır olduğunu belirterek "Anılarını şimdi yazmaya karar verdi. Çünkü artık kendine karşı dürüst olabileceğini hissediyor. Bu boşanma ve anılarını yazmaya başlaması da bunun ilk adımı."

Bu kaynaklara göre Jackman, anılarını topladığı kitabında bugüne kadar hiç üzerinde durmadığı konular hakkında çarpıcı açıklamalar yapacak. Şimdi hayranları onun bir an önce kitabını bitirmesini ve hayatıyla ilgili tüm gerçeklerin ortaya çıkmasını bekliyor.

Bu evliliğin bitmesi herkesi şaşırtmıştı: Artık kendine karşı dürüst... Bomba gerçekleri açıklayacak

Haberin Devamı

EŞİNDEN AYRILIYOR... AMA KALBİNİN KAPILARINI KAPATMADI 
Öte yandan evliliğini henüz bitirdiği için Jackman hakkındaki iddialar bitmek bilmiyor. Bunlardan biri de oyuncunun yeni bir aşka hazır olduğu yolundaki iddialardı. Boşanma kararından sonra spor salonlarında daha fazla vakit geçirmeye başladığı görülen yıldızın kalbinin kapılarını kapatmadığı ileri sürülüyor.

Ünlü oyuncuya yakın bazı kaynakların ileri sürdüğüne göre Hugh Jackman, bir an önce hayatını paylaşacak yeni bir sevgili bulmanın telaşına düştü.

İddialara göre 27 yıl sonra ilk kez bekar kalan Jackman yeni bir aşka yelken açma konusunda sabırsızlanıyor.

Jackman'ın ana vatanı Avustralya'da yayınlanan Neew Idea adlı dergiye konuşan bu kaynağa göre "Aşkı yeniden bulmak Jackman'ın en çok üzerinde durduğu önceliklerinden."

Haberin Devamı

Hatta bir yoruma göre yumuşak kalpli bir insan olan Hugh Jackman karşısına çıkacak ilk kadına aşık olabilecek durumda. Hatta onu tanıyanlar ünlü oyuncunun aşık olması bir yana yeniden evlenmesinin bile beklenebileceğini söyledi.

Bu evliliğin bitmesi herkesi şaşırtmıştı: Artık kendine karşı dürüst... Bomba gerçekleri açıklayacak

KENDİ GENLERİNDEN BİR ÇOCUK İSTİYOR OLABİLİR
Tabii bütün bu iddiaların ardından dedikodu çarkları da dönmeye başladı. Birçok kişi kısa süre önce eşi Joe Manganiello'dan ayrılan Sophia Vergara başta olmak üzere Jennifer Aniston, Katie Holmes ve Kylie Minogue gibi ünlülerin isimlerini ortaya dökmeye başladı bile.

Hugh Jackman ile ilgili bu iddiaların ortaya atılması sosyal medyayı da hareketlendirdi. Bazı kişiler, görünüşe göre Jackman'ın çoktan yeni bir aşk bulduğunu aksi halde hala evliliğinin sürüyor olacağını iddia etti.

Haberin Devamı

Bu şekilde düşünenler ünlü çiftin her ne kadar kendileri söylemese de zaten böye bir gerekçeyle ayrılma kararı aldığını savundu.

Bu arada Deborra Lee Furness birkaç girişime rağmen bir çocuk dünyaya getirememişti. Çift iki çocuk evlat edinmişti.


Â

Bu evliliğin bitmesi herkesi şaşırtmıştı: Artık kendine karşı dürüst... Bomba gerçekleri açıklayacak

GENÇ BİR KADINA YÖNELEBİLİR
İşte bazı yorumlar da bu konu etrafında şekilleniyor. Böyle düşünenlere göre Hugh Jackman hayatında en azından bir tane biyolojik çocuğu olmasını istiyor. Bu yüzden genç bir kadına yönelmesi de olağan.

Tabii bu arada Hugh Jackman'ın biten bir evliliğin ardından yeni bir aşka yelken açmasının doğru olmayacağını savunanlar da çıktı. Bunlara göre oyuncu biraz durup dinlenmeli. Gönül işlerini biraz daha ötelemeli.

Haberin Devamı

Tabii Hugh Jackman bazı eleştirilerden de nasibini aldı. Bu kişilere göre ünlü oyuncu eğer hayatında birini isteseydi evliliğini sürdürürdü. O da Hollywood'daki yaşlanan birçok ünlü erkek gibi yarı yaşındaki modellerin peşine düşmek için hazır bekliyor.

Bu evliliğin bitmesi herkesi şaşırtmıştı: Artık kendine karşı dürüst... Bomba gerçekleri açıklayacak


BOŞANMA AÇIKLAMASI ŞAŞIRTTI

Hugh Jackman ile Deborra Lee Furness, 27 yıllık evlililerini sona erdirme kararı aldıklarını bir ortak açılklamayla duyurmuştu.

Hugh Jackman ile Deborra Lee Furness, hayranlarını çok şaşırtan haberi ortak bir açıklamayla duyurdu.

Çift açıklamalarında yollarını ayırmanın ortak kararları olduğunu vurguladı. Jackman ve Furness'in açıklaması şöyle: "Harika, sevgi dolu bir evlilik içinde karı koca olarak neredeyse 30 yılı birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Artık yolculuğumuz şekil değiştiriyor. Bireysel gelişimimizi sürdürmek için ayrılmaya karar verdik."

Hugh Jackman ve Deborra Lee Furness ortak açıklamada hayattaki en büyük önceliklerinin aileleri olduğunu ve bundan sonra da bu durumun değişmeyeceğini belirtti.

Açıklama "Bir sonraki bölüme şükran, sevgi ve nezaketle başlıyoruz" satırlarıyla devam eden açıklamada ünlü çift, özel hayatlarının gizliliği konusunda gösterilecek özene şimdiden teşekkür etti.

Ünlü çift, "Deb ve Hugh Jackman" olarak imzaladıkları bu açıklama ile birlikte bundan böyle boşanmayla ilgili konuşmayacaklarının da ipucunu verdi

BAKMADAN GEÇME!