GeriSeyahat Fırsatlar-Fikirler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Fırsatlar-Fikirler

Fırsatlar-Fikirler

Bolu’da doğanın kucağında dinlenin

Hindiba Pansiyon Bolu’da. 12 ay hizmet veren yeşil yıldızlı bir eko işletme. Merkezde fotoğraf atölyesi, doğa eğitimi, köy yürüyüşü gibi faaliyetlere katılabilirsiniz. 2 kişi gecelik yarım pansiyon konaklamanın fiyatı
hafta içi 150, hafta sonu 212 TL.
(www.hindibapansiyon.com)

Kastamonu’da nostalji

Kastamonu’daki Toprakçılar Konakları 10 odalı. Odanızın hemen önünde bulunan sofada, elinize kitabınızı ya da kitaplıktan seçtiğiniz bir dergiyi alarak okuyabilir ya da müzik dinleyebilirsiniz. Restoranda yöresel Kastamonu mutfağının lezzetleri servis ediliyor. 2 kişi gecelik konaklamanın fiyatı kahvaltı dahil 170 TL. (www.toprakcilar.com)

Nara’lılar baharı çağıracak

Kışın en soÄŸuk günlerinde Japonya’nın pek çok ÅŸehrinde buz festivalleri birbirini izlerken güneydeki Nara kenti Wakakusayama Yamayaki ritüeliyle baharı çağırıyor. Bu cumartesi günü Wakakusayama Tepesi’nde, saat 17.30’da gerçekleÅŸtirilecek töreni izlemek için dünyanın dört bir yanından 100 bin kiÅŸi ÅŸehre gidecek. 342 metre yüksekliÄŸindeki tepe saman yığınlarıyla örtülüp bir anda ateÅŸe verilecek. Terziler, rahipler bu gösteride önemli bir rol üstleniyor. Dev ateÅŸi iddialı bir havaifiÅŸek gösterisi ve rahiplerin ritüelleri takip edecek. Etkinlikler gece boyunca sürecek. Â

Brezilya ve Arjantin’i keşfedin

Vip Turizm, 11 Mart’ta 9 gece 10 gün Brezilya ve Arjantin’e bahar turu düzenliyor. Rio De Janeiro, Iguassu Falls, Buenos Aires gezilecek yerler arasında. Fiyatı 2.697 Euro’dan başlıyor. (www.vip.com.tr)

Ormandaki daÄŸ evi

Sapanca’daki Zeliş Çiftliği Sapanca Gölü’nü kuş bakışı gören, ağaçlar içerisinde, huzur dolu bir dağ evi. 2 kişi yarım pansiyon gecelik konaklamanın fiyatı hafta içi 270, hafta sonu 230 TL. (www.zelisciftligi.com)

Mağara odalarda kalın

Cave Otel, Kapadokya’da. 36 mağara odası var. Farklı mimarisiyle dikkat çekiyor. Şu sıra düşük sezonda ve fiyatlar yüzde 10 indirimli. 2 kişi gecelik konaklama fiyatı 94 Euro. (www.cavedeluxe.com)

Benelüks turuna katılın

ETS tur, 10 Şubat’ta 7 gece 8 gün Benelüks turu düzenliyor. Brüksel, Paris, Lüksemburg, Köln, Amsterdam gezilecek yerler arasında. Fiyatı 539 Euro’dan başlıyor. (www.etstur.com)

Büyük Britanya turu

Pronto Tur, 20 Nisan’da 7 gece 8 gün Büyük Britanya turu düzenliyor. Edinburgh, Glasgow, York, Leeds, Londra gezilecek yerler arasında. Fiyatı 899 Euro’dan başlıyor. (www.prontotour.com)

23 Nisan’da İsviçre

Setur, 20 Nisan’da 3 gece 4 gün İsviçre turu düzenliyor. Zürih, Cenevre gezilecek yerler arasında. Fiyatı 897 Euro’dan başlıyor.
(www.setur.com.tr

499 Euro’ya Balkanlar

Geziciyak, 11 Nisan’da 3 gece 4 gün Balkanlar turu düzenliyor. Saraybosna, Mostar, Poçitel, Dubrovnik, Karadağ gezilecek yerler arasında. Fiyatı 499 Euro’dan başlıyor. (www.geziciyak.com)

False