11 Aralık Pazartesi son dakika hava durumu raporları! Bugün yağmur var mı, yağmur yağacak mı? Meteoroloji uyardı

Güncelleme Tarihi:

11 Aralık Pazartesi son dakika hava durumu raporları Bugün yağmur var mı, yağmur yağacak mı Meteoroloji uyardı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2023 01:50

Bugün yağmur yağacak mı sorusu okula ya da işe gidecek binlerce kişi tarafından merak ediliyor. 11 Aralık Pazartesi yağmur var mı? sorusu da bu sebeple araştırılıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) hava durumu raporları paylaşıldı. MGM raporlarına göre; Antalya çevreleri, Muğla Kıyıları ve Mersin'in Batısında yer yer kuvvetli olması beklenen yağışların genellikle yağmur ve sağanak, gece saatlerinde Batı Akdeniz'in Toroslar mevkiinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. İşte 11 Aralık Pazartesi hava durumu raporları!

Haberin Devamı

11 Aralık Pazartesi hava durumu raporları yeni haftanın başlaması sebebiyle araştırılıyor. Haftanın ilk iş gününe hazırlıksız yakalanmak istemeyen kişiler Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) hava durumu raporlarını kontrol ediyor. Hava durumu raporlarına göre ülke genelinde hava parçalı ve çok bulutlu, Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu karadeniz'in batısı, Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Denizli, Afyonkarahisar, Ordu, Tokat ve Malatya çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

11 ARALIK PAZARTESİ (BUGÜN) YAĞMUR VAR MI, HAVA NASIL OLACAK?

11 Aralık Pazartesi günü İstanbul’da yağmur beklenmiyor. İstanbul’da yarın hava parçalı ve yer yer çok bulutlu 12 derece olacak. Antalya çevreleri, Muğla Kıyıları ve Mersin'in Batısında yer yer kuvvetli olması beklenen yağışların genellikle yağmur ve sağanak, gece saatlerinde Batı Akdeniz'in Toroslar mevkiinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde Marmara, İç Ege, İç Anadolu, Doğu Anadolu'nun puslu yer yer sisli geçeceği bekleniyor.

Haberin Devamı

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Bu gece saatlerinden itibaren Muğla'nın kıyı ilçelerinde (Marmaris, Ula, Datça, Köyceğiz, Ortaca, Dalaman, Fethiye), Pazartesi sabah ilk saatlerden itibaren Antalya çevreleri ile Mersin'in batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.