VGM burs sonuçları ne zaman, ayın kaçında açıklanacak? 2023-2024 VGM burs sonuç detayları

Güncelleme Tarihi:

VGM burs sonuçları ne zaman, ayın kaçında açıklanacak 2023-2024 VGM burs sonuç detayları
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2023 15:54

Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM), burs başvurusu ile kontenjan dahilinde birçok öğrenciye burs imkanı sağlayacak. 8 ay üzerinden, aylık 750 liralık bir burs imkanı sağlayacak olan VGM, burs başvurusu hakkında detayları resmi internet sitesi üzerinden yayımladı. 1 Ekim tarihinde başlayan VGM burs başvuruları, 15 Ekim tarihine kadar devam edecek. Peki, VGM burs başvurusu nasıl yapılacak ve sonuçlar ne zaman açıklanacak? İşte, o konu hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

VGM burs başvurusu için müracaat yapmaya hazırlanan öğrencilere uyarılarda bulunan genel müdürlük, başvuru esnasında yapılan uyarılara dikkat çekti. VGM, burs başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair detayları da açıkladı. Peki, VGM burs başvurusu nasıl yapılır? İşte, o detaylar

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumundan burs alan öğrencilere VGM tarafından burs verilmediğinden, “VGM Burs Başvuru Sonuçları” Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun burs başvuru sonuçlarını açıklamasının ardından duyurulmaktadır.

Burs başvurularının değerlendirme ve sonuç açıklama işlemlerine ait duyurular internet sitemizde yer alan DUYURULAR alanından yapılacaktır.

BURS ÜCRETİ NE KADAR OLACAK?

2023 - 2024 öğretim döneminde burs almaya hak kazanan öğrencilere, her eğitim dönemi boyunca 8 ay (Ekim, Kasım, Aralık, Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs) süreyle 750,00 TL burs yardımı yapılacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası: