Erbaa Belediyesi hangi partide? Tokat Erbaa Belediye Başkanı kimdir? 2019 Erbaa Merkez yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

Erbaa Belediyesi hangi partide Tokat Erbaa Belediye Başkanı kimdir 2019 Erbaa Merkez yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2024 19:44

Erbaa Merkez Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Erbaa yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Erbaa Belediyesi hangi partide? Tokat Erbaa Belediye Başkanı kimdir?

Haberin Devamı

2024 yerel seçimleri yaşıyor. 31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesi 2019’da yapılan seçim sonuçları merak ediliyor. Erbaa Belediyesi hangi partide? sorusu da bu nedenle araştırılıyor. Peki, 2019 Erbaa Belediye Başkanı kim seçildi? İşte Erbaa yerel seçim sonuçları 2019

ERBAA BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 yerel seçimlerinde Erbaa Merkez için 40.270 oy kullanıldı. Milliyetçi Hareket Partisi Başkan adayı Ertuğrul Karagöl %52.61 oy alarak belediye seçimlerini kazandı. Şu anda Erbaa Merkez Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisi tarafından yönetiliyor.

ERBAA BELEDİYE BAŞKANI ERTUĞRUL KARAGÖL KİMDİR?

İlçemiz Koçak kasabasında 1989 yılında doğdu. Mithatpaşa İlköğretim okulunda ilkokul, Fevzi Çakmak ilköğretim okulunda ortaokul ve Yılmaz Kayalar Anadolu lisesinde lise eğitimimi tamamladı. Lise eğitimini aldığı dönemde Erbaaspor Basketbol takımında oynadı. Selçuk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık bölümünü kazandıktan sonra 4 yıl Konya’da yaşayan KARAGÖL, bu süreçte Mimarlar Odası öğrenci temsilciliği yardımcılığı yaptı. Öğrencilik yıllarında Eski Türk evi restorasyon projesinde ve Konya Kent Plaza alışveriş merkezi şantiyelerinde çalıştı.

Haberin Devamı

2013 yılında Mimar olarak Ankara’da G5 Mimarlık Atölyesinde işe başladı.2 yıl süren bu deneyim sırasında yurt içi ve yurt dışında bir çok projede çalıştı. Özellikle Afrika ülkeleri olmak üzere birkaç farklı ülkeye ve yurt içinde de Ankara’da özel firmalar ve Bakanlıklara ait projelerde yer aldı.

Bu süre zarfında Ankara Erbaa Kültür ve Dayanışma Derneğinde Yönetim Kurulu üyesi olarak bir dönem görev aldı. Erbaalı ve Tokatlı hemşerilerimize ve özellikle Ankara’da okuyan öğrencilerimize yönelik bir çok etkinlikte aktif rol aldı.

2 yıl Ankara deneyiminin ardından vatani görevini yapmak üzere 357.KD. olarak Diyarbakır’a gitti. Askerlik görevini tamamladıktan sonra İstanbul’da PANA HOLDİNG’te proje sorumlusu olarak 1 yıla yakın çalıştı. Babasının vefatı dolayısıyla memleketi Erbaa’ya döndü.

2016 yılında Erbaa’ya döndükten sonra Mimarlık ve müteahhitlik hizmeti vermek üzere Erka Mimarlık ve İnşaat firmasını kurdu. Ertuğrul KARAGÖL, bekar ve 2 kız kardeşi ve annesiyle birlikte yaşamaktadır.

Haberin Devamı

İyi Derecede İngilizce Bilmektedir.