GeriSeyahat Alışveriş
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Alışveriş

Alışveriş

Olimpiyatları taşıyan posta

1998 Nagano Kış Olimpiyatları'nın ana sponsorlarından biri olan United Parcel Service, Olimpiyatları Atlanta-Amerika'dan sonra en son Nagano'ya taşıdı. Ülkelerin Olimpiyat takımlarını ve malzemesini taşıyan UPS, dünyanın en büyük paket ve zarf taşıma şirketlerinden. Servis verdiği 230 ülke ve özerk bölgeye günde yaklaşık 16 milyon teslimat yapmakta.

Antik & Dekor 10 yaşında

Türkiye'nin ilk antika, dekorasyon, sanat dergisi Antik & Dekor 10 yaşında. Derginin bu ay yayınlanan 45'inci sayısında, İstanbul minyatürlerine ilişkin bir yazı ve daha bir çok ilginç yazı, fotoğraf, haber var.

Cumartesi Müzayedeleri

Antik A.Ş., bugünden itibaren ‘‘Cumartesi Müzayedeleri’’ adı altında haftalık müzayedeler organize ediyor. Saat: 16.00'da başlayacak müzayedeler İstanbul Maçka'daki Antik Palace Hünkar Salonu'nda gerçekleştiriliyor. Tablodan el yazmalarına, gümüşten porselene kadar çok çeşitli antika ve değerli eşyaların yer aldığı açık artırmalarda çok uygun fiyatlarla antika objelere sahip olmak mümkün.

Beş çayında tavuklu poğaça

İstanbul Suadiye'de Bağdat Caddesi'ne paralel bir sokakta açılan Sonat Cafe, bir cafe'den çok evi andırıyor. Bunda, Duygu ve Ayfer hanımın adeta evlerinde misafir ağırlıyorlarmış gibi sıcak tavırlarının etkisi kuşkusuz çok fazla. Ancak Sonat Cafe'nin ‘‘ev’’e benziyor olmasının asıl nedeni gerçekte bir ev olması... Nasıl mı? Bir apartmanın bahçe katını düşünün ve o dairenin küçük bir kafeye dönüştürüldüğünü. Yazın sıcak havalarda bahçede oturabilmenin keyfini...

Sonat Cafe'de insanı en çok mavi tonlarının ağırlıkta olduğu dekor, müzik ve tabii ki yemekler çekiyor. 50'li 60'lı yılların müziklerini çalıyorlar. Kafeye daha çok alışverişe çıkanların, dinlenmek için geleceklerini düşünmüşler ancak bugün beklediklerinden daha farklı bir müşteri profilleri var. Birkaç saatini huzurlu ve yalnız geçirmek isteyenler, kitap, gazete, dergilerini alıp gelenler ya da ev ortamında farklı bir yerde kahve içmek isteyenler çoğunlukta. Mönüde salatadan tatlıya birçok çeşit bulmanız mümkün. En çok tutulan ve tadı damağımızda kalan ise tavuklu mantarlı poğaça. Mutlaka deneyin. Üstelik fiyatlar çok uygun. Yemekleri kendileri evde yapıyorlar, komşunuza beş çayına gider gibi rahat olabilirsiniz yani.

Burası yalnızca bir kafe değil! Aynı zamanda hediyelik eşyalar da satılıyor. Hediyelik eşyaların çoğunluğu arka odadaki raflarda dizilmiş, ancak üzerinde satılık yazısını göremeyeceksiniz o yüzden beğendiğiniz ve aksesuvar sandığınız her şeyi sormalısınız!

Tel: 0 216 467 46 64

İncelmek isteyenlere

Bioterm, biologlarının bütün tecrübelerinden yararlanarak daha sıkı, daha ince ve daha güzel bir vücut için ideal formülü yarattı: PROFİL'UP sıkılaştırıcı, inceltici ve pürüzsüzleştirici bir jel. Vücuda anında yayılıyor ve emiliyor. İçinde A, B5 ve E vitaminlerinin bulunduğu bu vücut jeli, toksinlerin vücuttan atılmasının ve hücre değişiminin optimize edilmesi için cilt yüzeyindeki mikro-sirkülasyonu hızlandırıyor.

Bebelere masaj

Bebek ürünleri üreticisi Johnson & Johnson, dünyaca ünlü ‘‘Dokunma’’ uzmanı Prof. Dr. Tiffany Field'ı Türkiye'ye getiriyor. Dokunma Araştırma Enstitüsü direktörü olan Field, bebeklere uygulanan masajın anne ile bebek arasındaki duygusal bağı güçlendirdiğini söylüyor. Ünlü doktor, 12 Mart 1998 tarihinde Ceylan Intercontinental'de bu konuda bir seminer verecek.

TV’de İnternet

Telefunken, İnternet meraklılarına, ‘‘TIG 2000 Internet Gezgini’’ adı altında ekonomik ve pratik bir olanak sunuyor. Internet Gezgini, kullanı-cılara tele-vizyon üzerinden İnternet'e girme olanağı tanıyor. Artık bilgisayar sahibi olmadan da İnternet'in sunduğu imkanlardan yararlanabileceksiniz.

False