GeriAlışveriş Yeni İnci’den yaza uygun tasarımlar
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Yeni İnci’den yaza uygun tasarımlar

Yeni İnci’den yaza uygun tasarımlar

Yeni İnci özellikle yaz kıyafetleriyle uyum sağlayan ve iç çamaşırını saklayarak kadınların gerçekten “içinde” bırakan tasarımlardan oluşan “Hin Serisi” ile fark yaratıyor. Yeni İnci Hin Serisi ile sadece doğru iç çamaşırını seçerek arzu ettiğiniz görünüme kavuşabiliyor, istediğiniz ne varsa giyebiliyorsunuz. Küçük ya da büyük göğüslü olun ya da top modelleri kıskandıracak güzellikte bir kalçaya kavuşmak isteyin, bu koleksiyon herkes için…

BREZİLYA KALÇASI HAYAL DEĞİL!

Yeni İnci’nin geliştirdiği pop-up külot ile kadınlar artık daha kıvrımlı kalça hatlarına sahip olabiliyor. Kalça bölgesine dolgunluk sağlayan külot, her kıyafetle uyum içinde kullanılabiliyor. Brezilya kalçası olarak da adlandırılan Yeni İnci pop-up külot en büyük kurtarıcınız olacak.

Küçük göğüslü kadınlar için de küçük hinlikler planlayan Yeni İnci, yapışkan push-up ile göğüslerinizin olduğundan daha büyük görünmesini sağlıyor. Yapışkan push-up sütyen kaymayı engellerken size de konfor ve güven hissi sağlıyor. Yeni İnci yapışkanlı destek süngerini de sütyenin içine takıp takmama özgürlüğünü size bırakıyor! Yapışkanlı olmasıyla diğer süngerlerden ayrılarak düşme, kayma riskini yok ediyor.

Yeni İnci’den yaza uygun tasarımlar

TÜRKİYE’DE İLK: DESTEKLİ VE YAPIŞKANLI SİLİKON SÜTYEN

Özellikle transparan kıyafetlerin içine giyildiğinde yokmuş hissi veren, Türkiye’de ilk destekli ve yapışkanlı silikon sütyen Yeni İnci’den kadınların beğenisine sunuluyor. Kendi teniniz gibi hissedeceğiniz bu sütyeni transparan kıyafetlerinizi rahatlıkla giyebilecek, kendinizi güvende hissedeceksiniz.

Yeni İnci’den yaza uygun tasarımlar

GÖĞÜS ARASI KIRIŞIKLIĞA SON!

Özellikle büyük göğüslü kadınların sıkıntısı olan göğüs arası kırışıklıkları da tarih oluyor. Yeni İnci’nin geliştirdiği, yatarken iki göğüs arasına yerleştirilen No-Line, düzenli kullanıldığında oluşan kırışıklıkları yok ediyor ve yenilerinin oluşmasını önlüyor. No-Line’i sadece uyku esnasında kullanarak hayal ettiğiniz dekolte bölgesine kavuşmanız mümkün.

Yeni İnci’den yaza uygun tasarımlar

BİR SÜTYEN 100 GİYSİ

Artık giysilerinize göre sütyen almayacaksınız. Kadınların sesini dinleyerek her gün kendini geliştiren ve ihtiyaçlara maksimum cevap veren Yeni İnci, bir sütyen ile askılarını giysinizin modeline göre ayarlayabileceğiniz 100 farklı alternatif sunuyor. İster askılı, ister straples kıyafetiniz nasıl olursa olsun 100P Sütyen size cevap veriyor. Üç farklı renk alternatifi ile satışta olan sütyen dolabınızda en büyük kurtarıcılarınızdan biri olmak için bekliyor. 

False