GeriAlışveriş Yaşlanmaya karşı bir haftada etkili sonuç
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Yaşlanmaya karşı bir haftada etkili sonuç

Yaşlanmaya karşı bir haftada etkili sonuç

Nivea’nın Hyaluron Cellular Filler Şekillendirici ürün ailesi genişliyor. Kadınların daha genç görünmesini desteklemek için bilimsel araştırmalarla geliştirilen, Nivea’nın en büyük yaşlanma karşıtı ürün serisine Nivea Hyaluron Cellular Filler Şekillendirici Gece ve Gündüz Kremleri eklendi.

Yeni Hyaluron Cellular Filler Şekillendirici Gece ve Gündüz Kremleri, hücre aktifleştiren formülleriyle cildi kendi hyaluronik asit, kolajen ve elastinini üretmesi için destekliyor. Ciltle uyumlu formülüyle, ilk kullanımdan itibaren anında etki ederek sarkmaları ve derin kırışıklıkları azaltmaya yardımcı oluyor. Cildi yukarı kaldırarak ve esnekliğini arttırarak daha genç bir görünüm sağlamaya destek oluyor. Serideki kremler, cilt sarkmalarına karşı 1 haftada gözle görülür derecede fark edilen bir sonuç sağlıyor.

Yeni Hyaluron Cellular Filler Şekillendirici Gündüz Kremi SPF 30, cildin kendi hyaluronik asidini, kolajen ve elastinini üretmesine yardımcı olur. Cilt sarkmalarına karşı savaşır ve 24 saate kadar nemlendirme sağlayarak rahatlamış ve yenilenmiş bir cilt hissi sağlar. SPF 30 sayesinde, cildi yaşlanmanın ana nedenlerinden biri olan zararlı UV ışınlarına karşı korur. Cildi şekillendirir ve güçlendirir.

Yeni Hyaluron Cellular Filler Şekillendirici Gece Kremi, gündüz bakımına mükemmel bir ektir. Shea yağı ile zenginleştirilmiş formülüyle, gece boyunca cilt sarkmalarına karşı savaşır ve doğal yenilenmeyi destekler. Krem kırışıklık görünümünü azaltırken cildi yukarı kaldırır, nemlendirir ve derinlemesine besler. Rahatlamış bir cilt hissi sağlar.  

False