GeriAlışveriş Ülker Hero Baby ile güçlü bebekler!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Ülker Hero Baby ile güçlü bebekler!

Ülker Hero Baby ile güçlü bebekler!

Nutradefense Junior devam sütü…

Ülker Hero Baby, 1 yaşından itibaren besin ihtiyaçları değişen ve artan çocuklara özel yeni bir devam sütü geliştirdi. Nutradefense Junior, içerdiği 25 vitamin ve mineral sayesinde 1-3 yaş arası çocukların sağlıklı büyüme ve gelişimini destekliyor, bağışıklık sistemlerini güçlendirerek hastalıklara karşı koruyor.

Bebeklerin gelişiminin büyük bir kısmı ilk 3 yılda tamamlanıyor, bu yüzden 0-3 yaş arası bebek beslenmesi büyük önem taşıyor. 1 yaşından itibaren çocukluğa geçiş dönemine giren bebeklerin beslenme ihtiyaçları da değişiyor. Yürümeye başlayan, önceki aylarına göre daha aktif olan, özgürce hareket etmek isteyen bebekler bu dönemde etraflarını da keşfetmeye başlıyor ve mikroplarla daha fazla temas ediyor. Bu yüzden çocukların bir yaşından sonra da sağlıklı ve yeterli beslenmesine ve aynı zamanda mikroplara karşı korunmasına ihtiyaçları var. İnek sütü ise, bu önemli dönemde, günlük süt ihtiyacı 500 ml olan çocukların besin ihtiyacını karşılamak için yeterli değildir.

Ülker Hero Baby Nutradefense Junior çocuk devam sütü, Hero Bebek Beslenme Enstitüsü uzmanlarının yıllar süren çalışmaları sonucunda çocukların artan ve değişen besin ihtiyaçları düşünülerek geliştirildi. Nutradefense Junior, 1-3 yaş arası çocukların beslenme ihtiyaçlarına uygun 25 vitamin ve mineral ilavesi içeriyor. Böylece, onların büyümesine ve gelişmesine destek oluyor. Kemik gelişimi ve büyüme için D vitamini ve kalsiyum, göz, beyin ve zekâ gelişimi için LC-PUFAs ve demirle zenginleştirilen Ülker Hero Baby Nutradefense Junior çocuk devam sütü ayrıca 1-3 yaş arası çocukların ihtiyaç duyduğu gerekli enerji ve proteini de içeriyor. İçeriğindeki prebiyotik-GOS ise bağışıklık sistemlerini güçlendirerek hastalıklara karşı koruyor.

400gr ve 900 gr toz formül olarak satışa sunulan Ülker Hero Baby Nutradefense Junior çocuk devam sütü çocuklara biberon, alıştırma bardağı ya da bardaktan içirilebilir. Bu dönemdeki çocukların bardaktan içmeleri ise uzmanlar tarafından tavsiye ediliyor.

False