GeriAlışveriş Türkiye’nin lezzetli, uygun fiyatlı yeni tadı: Bolgani Döner
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Türkiye’nin lezzetli, uygun fiyatlı yeni tadı: Bolgani Döner

Türkiye’nin lezzetli, uygun fiyatlı yeni tadı: Bolgani Döner

Türklerin et sevgisi, et fiyatlarının ise yüksekliği malum. Dolu dolu bir döner keyfi artık hayal değil çünkü Türkiye’nin yepyeni markası “Bolgani Döner” var…

Bu habere tüm Türkiye, belki de en çok öğrenciler sevinecek; dönerin kalitesi yükseldi, fiyatı düştü! Gıda sektörü 2019 yılında, Türklerin gözde lezzeti döneri her kesimin ulaşabileceği bir modelle halka sunmaya başlayan Bolgani Döner markasıyla tanıştı.

Bolgani döner, ülkemizde çok sevilen ancak et fiyatlarının yüksekliği sebebiyle bugüne kadar pahalı olarak sunulan döneri, uygun fiyatlarla tüketici ile buluşturuyor.

Her saat severek tercih edilen döneri kaliteli, katkısız, üstelik son derece uygun fiyatlara ulaşabilir sunan Bolgani döner'in konsepti, basitlik ve uzmanlık üzerine kurulu… Gereksiz her detayı eleyen, sadece et kalitesini en yüksek seviyeye çıkartan marka, yüzde 100 yaprak etten, kuzu yağı katmadan, dana eti ve yağını kullanarak yaprak döner yapıyor. Kıyma ve katkı maddesi olmayan dönerler, Bolgani şubelerinde garsonuz, sadece soğanla, sade sunumlarla tüketici ile buluşuyor.

Şimdilik İstanbul’da şubeleşen markaya birkaç ay içinde Türkiye’de yaygın olarak ulaşmak mümkün olacak. 

False