GeriEtkinlikler Tamirane’de çocuk atölyeleri ailelerle buluşuyor!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Tamirane’de çocuk atölyeleri ailelerle buluşuyor!

Tamirane’de çocuk atölyeleri ailelerle buluşuyor!

Uniq İstanbul Tamirane’de her hafta sonu özel tasarlanmış çocuk atölyelerinde, çocuklarınız gözünüzün önünde oynarken, siz de Tamirane’nin keyfini çıkarın!

“Repair Yourself” mottosuyla etkinliklerine devam eden Tamirane, her Cumartesi 12.00 – 16.30, her Pazar 11.00 – 15.00 arasında Wapiyon çocuk atölyeleri gerçekleşiyor. Eğitmenler eşliğinde mini ressam, yüz boyama, kinetik kum, slime, çömlek ve el heykeli gibi atölyelerle, çocuklar hem eğleniyor, hem öğreniyor hem de gelişiyor. 

Tamirane’de çocuk atölyeleri ailelerle buluşuyor

Tamirane’nin keyifli ortamında, atölyeler ile çocuklarınızı yaratıcılıkları, yetenekleri ortaya çıkıyor. Çocuk atölyelerine 1 – 14 yaş arası tüm çocuklar katılabiliyor.

Çocuklarınız atölyelerde gözünüzün önünde oynarken, siz de lezzet ve eğlenceyi aynı noktada buluşturan Tamirane’nin rahat ortamının keyfini çıkarın!

Tamirane’de çocuk atölyeleri ailelerle buluşuyor

Tamirane:

İlk 2008 yılında ‘Repair Yourself’ mottosu ile yola çıkan Tamirane, restoran, bar, konser ve etkinlik mekanı olarak; Uniq İstanbul’da yer alıyor ve son iki senedir Bozcaada’da “On An Island” festivalini gerçekleştiriyor.

Yenilikçi mutfağı, kendine has mimarisi, ulusal ve uluslararası yüzlerce yetenekli müzisyen ve performansa ev sahipliği yapan sahnesi ile geniş bir müdavim kitlesine sahip.

False