Siyah Pırlantanın Gücü!

Güncelleme Tarihi:

Siyah Pırlantanın Gücü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2015 10:33

Modellerinin ince, hafif, zarif ama değerli olmasına özen gösteriyor.

Haberin Devamı

Bee Jouel, tamamı 14k pembe altından oluşan siyah pırlanta yüzük, küpe ve bileklik serisi, siyahın gücünü ve asaletini bir kez daha ortaya koyuyor. İncecik yapıya sahip yeni tasarımlar, daire ve yıldız şekilleri ile kendi içinde bir ahenk yaratırken üzerinde taşıdığı siyah pırlantalar sayesinde farklı bir görüntü sergiliyorlar.

Siyah Pırlantanın Gücü
                                         

Pırlanta ve değerli taşlara ilgisi olan kadınların vazgeçilmezi olmaya aday olan Bee Jouel siyah pırlanta serisi; hem gece, hem de günlük kombinlerinize ışıltı katıyor, hafif ve ince yapıları ile kullanımı kolaylaştırıyor.

Haberin Devamı

Farklı tasarımları ile mücevher dünyasında yeniliklere imza atmayı amaçlayan Bee Jouel ürünlerine internet sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Siyah Pırlantanın Gücü

Bee Jouel hakkında:

2013 yılında kurulan mücevher markası Bee Jouel, tasarımlarında beyaz pırlanta, siya pırlanta, tourmaline ve topaz kullanıyolar. Tüm ürünlerini 14k pembe altından üreten marka, modellerinin ince,hafif, zarif ama değerli olmasına özen gösteriyor. Yüzük, bileklik, küpe ve kolye modellerine internet sitemizden ulaşabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!