GeriEtkinlikler Sevgililer Günü'nde evde yapılabilecek sürprizler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sevgililer Günü'nde evde yapılabilecek sürprizler

Sevgililer Günü'nde evde yapılabilecek sürprizler

Bu özel günü evde geçirmeyi tercih edenler için romantik öneriler...

Sevgililer Günü’nde farklı mekanlarda zaman geçirmek yerine evde vakit geçirmeyi tercih eden çiftler olabilir. Bu bir dezavantaj olarak düşünülmemeli. Evde zaman geçirmek düşündüğünüz kadar sıradan olmayabilir. Tabii bu sizin elinizde… Peki mekan olarak evi tercih ettiyseniz bu özel günün içine ne gibi sürprizler sığdırabilirsiniz? Sevgililer Günü mekan tercihini evden yana kullananlar için evde yapılabilecek sürprizleri sizler için derledik. İşte önerilemiz...

GÜNE YATAKTA KAHVALTI İLE BAŞLAYIN

Sevgililer Gününde evde yapılabilecek sürprizler

Aslında yatakta kahvaltı yapmak diğer günlerde de yapılabilecek bir şey. Ancak bu günün özelliğini düşünürsek yapılan her şey daha özenli ve unutulmayacak anlar yaşatacak türden olmalı. Küçük kartlarda şirin aşk sözleri, hazırladığınız kahvaltının hemen yanında duran güzel bir hediye sevgilinizi çok mutlu edebilir.

GÜL YAPRAKLARINDAN YOL YAPIN

Sevgililer Gününde evde yapılabilecek sürprizler

Eğer evinizde Sevgililer Günü kutlamanız için güzel bir akşam yemeği hazırladıysanız veya başka bir sürpriziniz varsa sevgilinizi bu sürprizlere gül yapraklarından yaptığınız yol ile götürmeye ne dersiniz?

ŞARKINIZ SİZE EŞLİK ETSİN

Sevgililer Gününde evde yapılabilecek sürprizler

Sevgiliniz ile tanıştığınız zamandan bugüne kadar sizin için özel olmuş bütün şarkılardan bir çalma listesi hazırlayın. Romantik anlarınıza sıradan şarkılar yerine sizin için anlamlı olan şarkılar eşlik etsin. Şarkınız evde yankılanırken belki bir de romantik dans edersiniz!

AŞK DOLU BİR PASTA YAPIN

Sevgililer Gününde evde yapılabilecek sürprizler

Sevgililer Günü’ne özel kırmızı gıda boyasının da yardımıyla aşk dolu bir pasta yapabilirsiniz. Dilerseniz gıda boyası kullanmak yerine kırmızı görünümü lezzetli çilekler ile sağlayabilirsiniz. Üzerine krem şanti ile yazacağınız aşk sözleri pastanızı daha güzel gösterecektir.

AŞKINIZI ANLATAN BİR ŞARKI YAPIN

Eğer müzikle aranız az çok iyiyse sevgilinize özel bir şarkı yapmaya ne dersiniz? Sözleri size ait ve sizin sesinizden bir şarkı evin içinde yankılanırken sevgilinizin yüzündeki mutluluğu görebilirsiniz.

EVDE PİKNİK YAPIN

Piknik denilince aklımıza hep bahar havası ve yemyeşil çimlerin üzerinde keyifli anlar gelir ancak şubat ayında böyle bir şey pek mümkün değil. Mevsimin soğuğunu bahane etmeye gerek yok! Yeter ki piknik yapmak isteyin. Evinizin salonuna kocaman bir alan açın ve bu alana bir piknik sofrası kurun. Piknik sofranıza kokulu mumlar, loş ışık ve kısık seste şarkılar eşlik edebilir.

NOSTAJİ YAŞATIN

Sevgililer Gününde evde yapılabilecek sürprizler

Bütün anılar üzerinde uzun uzun konuşmak veya o güne kadar ilişkinize dair hediyeler, mektuplar vs. ile geçmişe yolculuk yapmak için en uygun mekanlardan birisi ev! Tanıştığınız günden itibaren yaşadıklarınızı, biriktirdiğiniz güzel anıları ona hatırlatacak şeyler yapın.

ŞİİR TAKVİMİ HAZIRLAYIN

Şiir takvimini yapmak için öncelikle büyük bir kartona ihtiyacınız olacak daha sonra bu kartonun üzerine ayları ve günleri özenle sıralayın. Her günün üzerine minik, renkli not kağıtları ile sevgilinizin hoşuna gidecek aşk sözleri, şiirler yapıştırın. Her yeni güne sevgiliniz sizin aşk sözleriniz ve aklında siz varken başlayacaktır.

False