GeriAlışveriş Pürüzsüz Bir Ten için…
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Pürüzsüz Bir Ten için…

Pürüzsüz Bir Ten için…

Gün boyu kalıcı güzellik için Flormar!

Cildinizdeki muhteşem değişimin farkına varacaksınız. Hayalinizdeki pürüzsüzlüğe Flormar Mat Velvet Matifying Fondöten ile sahip olacaksınız.

Cildinizdeki kusurları kapatan, derideki ton farklılıklarını eşitleyen ve doğal bir cilt elde etmenizi sağlayan Flormar Mat Velvet Matifying, kısa sürede cildinizi mükemmel bir görünüme kavuşturuyor.

Flormar Mat Velvet Matifying, yağsız ve kadifemsi yapısı ile kullanım kolaylığı sunarken, yarı likit haliyle cildiniz tarafından kolayca emiliyor ve ışıl ışıl ve pürüzsüz bir görünüm kazandırıyor.

Parlama Kontrol Altında

Mineral yağ içermeyen yapısıyla ciltteki parlamayı kontrol altında tutan Flormar Mat Velvet Matifying, doğal tonlardaki renkleriyle cildinizle bütünleşiyor. Yüksek nemlendirme özelliği ve sıkılaştırıcı etkisiyle sürüldüğü andan itibaren adeta sizi gençleştiriyor.

Her cilt tipi ile uyum gösteren Flormar Mat Velvet Matifying, mükemmel kapatıcılık özelliği ile doğal bir görünüm sağlarken, suya dayanıklı yapısı ile de uzun saatler kalıcı bir makyaja sahip olma olanağı sunuyor.

Flormar kiosklarından ve diğer satış noktalarından satın alabileceğiniz Mat Velvet Matifying fondöten ve tüm Flormar ürünlerini www.e-flormar.com adresinden de sipariş edebilirsiniz.

False